Hírarchívum - 2006. április

Készíts Te is Crashday kiegészítést!

Hogy ne unjad meg az Atari autósgammáját, dobd fel azt a saját kiegészítéseiddel: kreálj saját verdákat, pályákat és egyéb versenyeket. Jó mulatást!

Videóinterjú a Ghost Recon készítőivel!

Az i27 munkatársai jóvoltából egy videóinterjút tölthettek le tőlünk a Ghost Recon 3 készítőivel, vagyis a Ubisoft fejlesztőivel.

Két érdekes Tomb Raider videó!

Az Xboxyde.com munkatársai jóvoltából két új Tomb Raider: Legend animációval gazdagodott szerverünk. Mindkettőt érdemes letölteni, a részletekért erre tessék.

Chromehounds vizuálparádé

A SEGA 35 csili-vili képpel és egy igen látványos videóelőzetessel lepett meg ma minket. Aki a MechWarrior-t szerette, az a Chromehounds-ot imádni fogja!

Játékokat fejlesztene a BBC?

Érdekes információk láttak napvilágot a BBC jövőbeli terveit illetően: nem kizárt, hogy a cég belekezdene játékfejlesztésbe is forradalmasítva ezzel a piacot.

Kellemes húsvéti ünnepeket!

Bizonyára még a kevésbé vallásos emberek is egyetértenek a vallásosabbakkal abban, hogy a húsvét jó - így mi is kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

TerraWars - az invázió elkezdődött

TerraWars: New York Invasion néven ma mutatta be új sci-fi FPS-ét a Tri Synergy. A fejlesztéseket a Ladyluck Digital Media végzi, akik most küldték el nekünk az első képeket.

Deer Drive - vadássz te is védtelen állatokra

Az SCS Software csapata Deer Drive néven vadi új sunyizós-vadászós játékon dolgozik. Lesznek benne jávorszarvasok, grizlimacik meg madarak is.

Újra működik a GTA Online

Kishazánk GTA rajongói portálja több hónapos hihagyás után új design-nal és tartalommal várja kedves böngészőit.

Elkészült a Paradise honlapja

Az Ubisoft ma fellőtte a White Birds fejlesztőcég Paradise című, április végén megjelenő klasszikus point & click kalandjátékának hivatalos honlapját.