Hírarchívum - 2006. június

Már készül a Rush for Berlin kiegészítője

A világháború folytatódik! Itthon még alig 1 napja kapható a Rush for Berlin, de a Stormregion már most a kiegészőlemezen töri a fejét.

Nintendo Wii már októberben!

Satoru Iwata, a Nintendo legfőbb fejese a mai japán sajtónapon bejelentette a Wii konzol várható megjelenési dátumát és árát!

Bemutatkozik a Pokémon Battle Revolution

Pokémon rajongók figyelem! A Nintendo ma bejelentette a Pokémon Battle Revolution című új akciójátékát, mely csak és kizárólag Wii konzolra készül.

FIFA 07 készülőben

Az Electronic Arts egyik fejlesztőjének blogjában olvasható, hogy az EA Sports csapata már javában fejleszti a FIFA sorozat 2007-es részét.

GTA: Liberty City Stories - 5 új kép és 6 új trailer

Úgy néz ki, hogy ez a hét abszolút az új Grand Theft Auto: Liberty City Stories-ról fog szólni. Ezúttal 5 új screenshot és 6 új gameplay videó érkezett hozzánk.

Ghost Recon 3 co-op infók és képek

Az Ubisoft ma rengeteg érdekes infót tett közzé a hamarosan letölthető új Ghost Recon 3: Advanced Warfighter kiegészítőről.

Perfect Dark Zero pályacsomag a Live!-on

A mai napon megjelent az első pályacsomag a Perfect Dark Zero-hoz, melynek egyetlen hátránya, hogy csak és kizárólag az Xbox Marketplace-ről lehet leszedni.

GTA: Liberty City Stories háttérképek

A nyári szünet kezdetével teljesen kitört a Grand Theft Auto láz, immáron nálunk is. Nosza, dobjuk fel a desktopunkat néhány témába vágó képpel!

GTA: Liberty City Stories képek és video review

Az IGN-nek köszönhetően ma öt friss screenshottal és egy közel 4 perces Grand Theft Auto: Liberty City Stories ingame videóval gazdagodtunk.

Kisebb galériafrissítés itt, a GK-n!

Nem hagyunk képek nélkül Titeket ma este sem! Mai felhozatalunk: Battlefield 2: Armored Fury, Call of Juarez, El Matador, Medieval 2 és még sok más finomság!