Hírarchívum - 2006. június

Karácsonykor vidámparkot építünk

A RollerCoaster Tycoon-széria végre méltó kihívóra akadt: a konzolokra készülő Thrillville kellemes ajándék lehet a karácsonyi fa alá - ekkor jelenik meg ugyanis a játék.

Warhammer Online Európában, a GOA kiadásában

Imádjuk a Warhammert. Imádjuk az MMORPG-ket. S íme, itt a Warhammer Online. Alig várjuk a 2007. őszén megjelenő játékot, melyet - mint most megtudtuk - a GOA ad ki.

Gods & Heroes bétateszt - jelentkezz Te is!

Újabb MMORPG bétájának kipróbálására adatik meg a lehetőség: ezúttal a Gods & Heroes egy korai verzióját próbálhatjuk ki teljesen ingyenesen. Kalandra fel!

Elder Scrolls IV és Heroes V javítás érkezett

A mai napon két szuperjátékhoz is érkezet javítás, ezek név szerint a The Elder Scrolls IV: Oblivion és a Heroes of Might and Magic V című remekművek.

Kalózkézen a GTA: Liberty City Stories

Bár az új Grand Theft Auto hivatalos megjelenése június 23-ára van kiírva, ma reggel azonban mégis megjelent a játék az interneten - persze illegálisan.

Battlefield 2142 megjelenési dátum

No, végre egy jó hír! Az Electronic Arts a mai napon közzétette az immáron egy távoli jövőben játszódó új Battlefield epizód hivatalos megjelenési dátumát.

Törölték a State of Emergency 2-t

A Sunday Herald skót napilap tegnapi számából tudtuk meg, hogy bezárt a DC Studios, így kénytelenek voltak törölni a State of Emergency folytatását is.

Earache Extreme Metal Racing demó

Ma éjszaka megjelent az igazi templomgyújtogatós halálmetál zenével kellemesebbé tett, amúgy igen pocsék Earache Extreme Metal Racing demója.

Jack Thompson ismét a GTA-t támadja

Jack Thompson híres-neves floridai ügyvéd, megszállott anti-játékos egy nemrégiben elkövetett teenager gyilkosságért ismét a Grand Theft Auto-t támadja.

PS2 és PS3 - kettő az egyben

Az IGN értesülései szerint a Sony-nak nem sikerült megoldania a PS3 visszafelé kompatibilitását, így egyszerűen beépítették az új konzolba a teljes PS2-t.