Hírarchívum - 2006. június

Battlefield 2142 screenshotok érkeztek

A hírszerkesztők szerencséjére, illetve az olvasók bánatára az utóbbi idő nem volt túl bőséges képek szempontjából - azonban éppen három Battlefield 2142 shotra bukkantunk.

Szeptemberben érkezik a Paraworld

Bár februárban idén augusztusra tették át a 2006. elejére ígért megjelenést, ám sajnos úgy tűnik, hogy a Paraworld még egy hónapot késni fog.

Képregény készül az Age of Conan-ből

A Funcom a hétvégén bejelentette, hogy a Dark Horse Comics képregényt készít az Age of Conan - Hyborian Adventures című játékukból.

GTA: Liberty City Stories - az első PS2 képek

Bár elkerülte a figyelmünket, a hétvégén megjelentek az első screenshotok a Grand Theft Auto: Liberty City Stories PS2-es verziójából. Kattanjatok!

Bemutatkozik a Parabellum

Az Acony egy vadi új, PC-re és Xbox 360-ra készülő multiplayer FPS-en dolgozik, melyhez azonnal meg is vették az Unreal 3.0-ás motorját.

Civilization IV: Warlords videok érkeztek

Két darab rövid film jelent meg Sid Meier örökzöldjének negyedik részének kiegészítéséről, a Civilization IV: Warlords-ról. A lokál letöltésért erre parancsoljatok...

Jövő héten javítás várható az Oblivion-hoz

Rengetegen tolják még az Oblivion főküldetéseit, még többen várják a közelgő kiegészítéseket - nekik éri meg majd letölteni a jövő héten megjelenő javítást.

Elhunyt a világ első videójátékának feltalálója

Szomorú hírt kaptunk. Pénteken álmában elhunyt a világ első videójátékának feltalálója, a joystick megálmodója, a legendás Alan Kotok.

12 új Sony TV még idén

A Sony a héten jelentette be, hogy még idén 12 új televíziót kíván piacra dobni, ebből 7 a Bravia LCD családhoz fog tartozni, 5 pedig projektoros WEGA-k sorát erősíti.

Árvácska Command & Conquer 3 screenshot

Ezen a borús vasárnapi délutánon ez Electronic Arts meglepett minket egy magányos, ám annál szebb screenshottal az új Command & Conquerből!