Hírarchívum - 2006. június

Csak jövőre jelenik meg a Heart of Empire: Rome

Az E3 után nem sokkal kellett volna megjelennie a Heart of Empire-nek - lévén a játék nem került boltokba, így áhítozva vártuk a következő dátumot. Most megkaptuk.

Call of Duty 3 - Az első kép az első információkkal

Megérkezett az első hivatalos kép, illetve az első hivatalos információk a harmadik Call of Duty-ról, mely úgy tűnik minden platfromra megjelenik, csak PC-re nem.

Kitört a hisztéria! 3 darab Half-Life 2 videó

Miután tegnap megjelent a Half-Life 2 három kiegészítésének egyike, rögtön megjelent az Episode Two-ról is egy több, mint ötven megás filmecske. A megtekintés kötelező!

Xbox Live! toplisták - Xbox és X360 TopTen

Egyenesen az egyik Microsoft munkatársától érkeztek meg a legnépszerűbb Xbox-, illetve Xbox 360-játékokat szemléltető listák tíz-tíz kitűnő címmel.

Év végén érkezik az Xbox-os Painkiller

Az ikszbokszos fájdalomcsillapítót régóta várjuk, s nagyon csalódottak vagyunk, lévén e játék készítői sem tudták tartani az ígért dátumot - az FPS év végén jelenik meg.

Javítás érkezett a Paradise-hoz - letöltés lokálból

Online lapok között elsőként tesztelhettük a legújabb kalandjátékot, a Paradise-t - Ramirez kolléga apróbb bugjaira hivatkozott, mikor annak negatívumairól kellett értekeznie.

Vajon mitől laggol a WoW? Találjuk ki!

A LagMeternek köszönhetően könnyen megállapíthatjuk, hogy mennyire laggolunk online játék közben - ofkórz a progi nem csak a World of Warcrafttal működik.