Hírarchívum - 2006. június

Tévedésből adták el az első Blu-Ray lejátszót

A Blu-Ray playerek világpremierje jövő hét végén esedékes, de egy internetes áruház tévedésből már ma kiszállította az első ilyen berendezést.

Új Conan mozifilmek a láthatáron

A Paradox Interactive és a Warner Bros a közeljövőben újra kívánja éleszteni a nagy Conan karakterét, melyet egy több részes mozifilmmel képzelnek el.

Unreal Anthology bejelentés

A Midway ma délután jelentette, hogy egy kisebb Unreal gyűjteményt terveznek kiadni hamarosan, mely kiterjed a single player és a többjátékos epizódokra is.

Ghost Recon 3: Chapter 2 képek

A mai napon megkaptuk az első képeket az Advanced Warfighter június végén Xbox Live-ra kerülő új mini kiegészítőjéből, a Chapter 2-ből.

Meglepetés Quake 3 patch

Hosszas évek után egy új patch jelent meg mindenidők egyik legsikeresebb multiplayer FPS-éhez.

Sorozathibásak a PS3 kontrollerek

Apró hiba csúszott a Playstation 3 kontrollerek gyártásába, melyet meglepő módon se a tervezőasztalon, se a gyártósoron nem fedeztek fel.

David Douillet Judo bejelentés és képözön

A Bigben Interactive ma bejelentette legújabb sportjátékát, a David Douillet nevével fémjelzett vérbeli bunyós - verekedős judoszimulátort.

Call of Duty 3 - az első Wii és PSP képek

Az Electronic Gaming Monthly nevű magazin friss számában négy új kép jelent meg a Call of Duty sorozat legújabb részének Wii-s és PSP-s változatából.

Moderátor kerestetik a Gamekapocs fórumba

Figyelem! Moderátor kerestetik a Gamekapocs fórumba! Aki szeretne jelentezni, az olvassa el az elvárt feladatok listáját majd véssen a szerkesztőknek!

Megérkezett az első Rush for Berlin javítás

A magyar Stormregion fejlesztőcsapat a mai napon feldobta a netre az első javítást a nemrégiben megjelent Rush for Berlin című játékához.