Hírarchívum - 2006. június

Nem lesz Starcraft és Diablo MMORPG

A Blizzard ma egy hivatalos levélben cáfolta a napokban felrebbent pletykákat, miszerint már készítik a Starcraft és a Diablo MMORPG-ket.

Végleges STALKER megjelenés

A GSC Game World az éjszaka végre közzétette a már 2003 óta halogatott STALKER: Shadow of Chernobyl végleges (?) megjelenési időpontját.

Glory of the Roman Empire demó

A CDV ma kiadta a Haemimont Games által készített ókori stratégiának, a Glory of the Roman Empire-nek a kipróbálható, egyjátékos demóját.

Fesztiváldíjra jelölték a magyar Warhammer filmet

A számítógép- animációs világ egyik legnagyobb elismerését adó Siggraph 2006 fesztiválra jelölték a magyar Warhammer: Mark of Chaos bevezető filmjét is.

Pirates of the Caribbean: Online - az első képek

A Disney ma fellőtte a netre az első képeket a Karib Tenger Kalózai című mozifilm világában játszódó új MMORPG-ből, a Pirates of the Caribbean: Online-ból.

Tombol a világbajnokság - angliai Top10

Megérkezett a legfrissebb angliai toplista - apró érdekesség, hogy a világbajnokság tiszteletére tíz játékból három fociprogram: a legújabb FIFA az első helyen végzett.

Újabb 21 Xbox-játék játszható X360-n!

Nem oly régen frissültek az Xbox 360 visszafelé kompatibilitásának lehetőségei: Peter Moore újabb 21 játékot jelentett be, melyek futnak már a next-gen gépen.

Pro Cycling Manager 2006 demóra várunk

Ha valaki esetleg nem élvezné az idei foci világbajnokságot, pénteken ruccanjon el a Pro Cycling Manager oldalára, majd töltse le a legújabb játék akkor megjelenő demóját.

Csak jövőre készül el a Field Ops

Hazánk új műfajteremtő játéka, az FPS-RTS hibrid Field Ops idén november helyett legkorábban jövő év elején jelenhet meg. Reméljük, a játék a saját hasznára késik!

Halo képregény - Elérhető az első 20 oldal

Július közepén érkezik a hivatalos, 128 oldalas Halo képregény, melyből a Bungie.net munkatársai a napokban közzétették az első 10 lapot!