Hírarchívum - 2006. június

Nem szokványos megjelenési előrejelzés

Az utóbbi időben több játéknak is kitűzték a megjelenési dátumát: némelyiknek eltolták, némelyiknek pontosították. Kisebb összefoglaló következik...

Necrovision - FPS az alternatív első világháborúban

A második világháború helyett ezúttal az első világégés felé vesszük az irányt: öröm az ürömben, hogy mindezt annyira színesítve kapjuk meg, hogy rá sem ismerünk majd!

Verhetetlen az Oblivion - USA Top10

Május 27-ével egy újabb hét ért véget. Természetesen annak rendje és módja szerint az NPD Group jóvoltából megérkezett a legfrissebb amerikai toplista...

Nem lesz Half-Life 3. Ennyi volt!

Az Eurogamer Gabe Newell-lel, a Valve fejesével készített egy interjút, melyből kiderült, hogy a tisztelt fejlesztőurak az "epizódokat" szánták harmadik résznek.

Superman a PC-inken - szó szerint

Pénzes Superman-rajongók, figyelem! Az Alienware limitált példányszámban dob piacra egyedi Szuperember-mintákkal díszített számítógépeket.

50 millió dollár veszteséggel zárt a Take-Two

A Rockstar, valamint 2K Games tulajdonosa, a Take-Two helyzetjelentése szerint a cég ötven millió dolláros veszteséggel zárta a második üzleti negyedévet.

D1 Grand Prix - PlayStation 2-exklúzív autóverseny

A Yuke's USA a D1 Grand Prix Professional Drift Series egyik fő szponzorával közreműködve bejelentette kizárólag PlayStation 2-re készülő, júliusban megjelenő játékukat.

Újabb Call of Duty 2 javítás tölthető le

Aktuális kedvenc, online lövöldözősünket újfent csiszolgatja az Infinity Ward. Elkészült az 1.3-as peccs, mely sok-sok hibát és kellemetlenséget javít ki.

Készül a Football Manager 2007

Nyakunkon az idei világbajnokság nyitómeccse, ráadásként a Segának is most szottyant kedve bejelenteni a Football Manager-sorozat jövő évi epizódját, a 2007-et.

Beltion bejelentés és képáradat

A Rostok-Games ma bejelentette új fantasy RPG-jét, mely a varázslók és boszorkányok uralta sötét középkorba repít vissza egy hatalmas kaland erejéig.