Hírarchívum - 2007. január

PC-re is készül a Driver: Parallel Lines

Júliusban a Ubisoft megvásárolta az Ataritól a Driver-brandet fejlesztőjével (Reflections) együtt. A kiadó ennek okán kiadja Wii-re és PC-re a PS2-es és Xbox-os 4. részt.

PlayStation 3-ra is lesz Saints Row?

Elképzelhető, hogy az augusztusban megjelent, X360-exkluzív címként bejelentett Saints Row PlayStation 3-ra is megjelenik a THQ jóvoltából?

Warhound - X360-ra is jön a Techland új címe

A Chrome-ot és a Call of Juarezt is jegyző Techland bejelentette, hogy az idei Games Convention-ön bejelentett Warhound nemcsak PC-re, de X360-ra is megjelenik.

Márciusban érkezik a PS3-as és a Wii-s Keresztapa

Az Electronic Arts végre hivatalosan is bejelentette a The Godfather (A Keresztapa) játékadaptációjának PlayStation 3-as és Nintendo Wii-s változatát.

Sávszélességet növel a Magyar Telekom!

Január 15 nagy napnak számít, hiszen a Magyar Telekom drasztikus sávszélességnövelési akcióba lép!

Új multi pályával erősödött a Call of Duty 3

Ahogy az Activision bejelentette, megérkezett a Call of Duty X360-as verziójának új, ingyenesen letölthető többjátékos pályája.

Felfedték a Halo 3 egyik új járművét

A Bungie a mai napon felfedte az X360-ra bejelentett Halo 3-nak egyik új járművét: a kicsike pontos műszaki adatait is kézhez kaptuk néhány kép társaságában!

Itt a magyar fejlesztésű War Front új demója

Ahogy a Digital Reality megígérte, a mai napon elérhetővé vált a War Front: Turning Point új demója, melyben a világháborús stratégia egyjátékos módja próbálható ki.

World of Warcraft - Túl a nyolc millión

Még meg sem jelent a World of Warcraft első kiegészítése, a Blizzard már túl van a nyolc milliomodik előfizetőn - tudtuk meg a kiadó-fejlesztő mai bejelentéséből.

Advanced Warfighter 2 mézesmadzag

Nyolc új kép és három gameplay videó érkezett ma az UbiSoft új üdvöskéjéből, a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2-ből. Nyami!