Hírarchívum - 2007. január

STALKER - Élet a karanténzónán belül

Egy percre se felejtsétek el, milyen élet vár rátok a csernobili karanténzónán belül! A kapuk már nem tartanak sokáig - március 17-én elszabadul a pokol!

Left 4 Dead - az első trailer

Tegnap késő este megérkezett az első mozgóképes kedvcsináló a Counter Strike készítőinek vadi új, zombi gyilkolós akciójátékából, a Left 4 Dead-ből.

MMO szolgáltatások a Hellgate: London-ban

Tegnap felröppent egy hír, miszerint fizetős lesz a Hellgate: London multiplayer része. A pletyka alapjául a Shacknews-on közölt Bill Roper-interjú szolgált.

A PS2-es DualShock kontroller nyert Emmy-díjat

A Sony tegnap tévesen értesítette a sajtót, miután Emmy-díjat vihetett haza: a kitüntetést nem a PS3-as SIXAXIS, hanem a PS2 Dual Shock kontrollerért kapta a cég.

Letölthető a Gears of War multiplayer-csomag

Ahogy azt a Microsoft ígérte, megjelent a Gears of War első multiplayer-csomagja, mely két vadi új pályát tartalmaz az X360-exkluzív lövöldözős többjátékos módjához.

Jön az aranyszínű PlayStation Portable

Ha azt hittétek, hogy a Sony a rózsaszínű PSP után "lenyugszik", nagyot tévedtetek: február végén már a japán boltok polcain lesz a Champagne Gold PlayStation Portable!

Minden idők legjobb szerepjátéka lesz a Fable 2?

"A Lionhead célja mindig az volt, hogy úgy csináljon meg bizonyos dolgokat, ahogyan senki más" - mondta Peter Molyneux mester játékainak eredeti mivoltára utalva.

Holnap érkezik a War Front egyjátékos demója

Holnap jelenik meg a magyar Digital Reality által fejlesztett War Front: Turning Point második demója, melyben a teljes verzió egyjátékos módját próbálhatjuk majd ki.

Remekül fogy a Mortal Kombat: Armageddon

A Midway bejelentéséből tudtuk meg, hogy a PlayStation 2-re és Xbox-ra megjelent Mortal Kombat: Armageddonból már több mint 1 millió darab kópiát értékesítettek.

Crysis - képek és videók

Három új kép, és két shaky cam-es videó jelent meg ma a Crysis-ből. A látottak alapján csak annyit tudunk mondani, hogy ez aztán baba kis játék lesz!