Hírarchívum - 2007. január

Bounty Bay Online - új kalózos MMORPG

Kalózos MMORPG-n dolgozik a Frogster Interactive a különleges nevű Suzhou Snail Electronic Co. fejlesztőcsapat. Jack Sparrow ezt imádná!

Sam & Max - Részletek a harmadik epizódról

Megérkeztek a Sam & Max harmadik, The Mole, the Mob and the Meatball alcímet viselő epizódjáról az első információk hat kép és egy videó társaságában.

Új Starcraft-játék jelenhet meg 2008-ban?

Megjelent a World of Warcraft: The Burning Crusade, ideje a Starcraft-rajongókat kényeztetni egy picit: a következő hírt olvasván minden bizonnyal fülig fog érni a szájuk.

Refusion - Újabb FPS-RTS hibrid készülőben

A Gumpanela ma bejelentette a Refusion-t, mely ötvözi a belső nézetes shooterek élményét a több száz főt vezénylő RTS-ek világával! Klafán hangzik.

Once Upon A Time in Japan: Earth - bejelentés

Japánban játszódó, külső nézetes Point & Click kalandon dolgozik a világhíres Abborado Studios. Aki rajong a Felkelő Nap Országáért, annak kötelező darab!

Bemutatkozik a The Sims: Life Stories

Új játékkal bővül a The Sims népes famíliája. A 70 millió példányban eladott sorozat legújabb darabja, a Life Stories egyben egy új frencsájsz első része is lesz.

Kiosztották a Golden Globe-okat!

A Lángoló Légió invázója mellett ne feledkezzünk meg 2007. januárjának egy másik fontos eseményről, a 64. Golden Globe díjátadóról sem!

Megérkezett a The Burning Crusade!

Nos, a hír igaz: a Dark Portal pontban 16-án, 0 óra 0 perckor kinyílt az idegesen várakozó tömegeknek, s ezzel kezdetét vette a Burning Crusade pályafutása!

A Nintendo meghódította Európát

A Nintendo most közzétett jelentése szerint Európa decemberi konzoleladásainak kereken 50%-át birtokolta a Wii és a DS - lekörözve ezzel mindkét konkurens céget.

STALKER: A visszaszámlálás megkezdődött!

Vészesen közeleg a STALKER: Shadow of Chernobyl megjelenése. A Duke Nukem: Forever-rel egy lapon emlegetett játék hamarosan már a markunkban lesz!