Hírarchívum - 2007. január

Tiberium Wars - felsorakoznak az Alienek

Hét új Command & Conquer 3: Tiberium Wars képpel és egy videóval gazdagodtunk ma este, melyek segítségével betekintést nyerhetünk a harmadik oldal technikájába.

Tragédiával végződött a Wii-ért folyó verseny

A KDND 107.9 nevű kaliforniai rádióállomás versenyt szervezett: a főnyeremény egy Nintendo Wii volt, melyért nem kellett mást tenni, mint vizet inni. Sokat.

Gabe Newell: "A PS3 totális katasztrófa!"

Sokakat botránkoztathat majd meg a következő interjúrészlet, melyben a Valve fejese, Gabe Newell egyszerűen szerencsétlenségnek titulálja a PS3-at.

God of War II - Európában nem lesz demó

December végén terjedt el a világhálón szélsebesen a hír, hogy a PlayStation 2-exkluzív God of War II kipróbálható változata már januárban megjelenhet.

Ghostbusters - videók a bejelentetlen játékból

Játék készül a Ghostbusters filmek alapján. A hivatalos bejelentés még nem történt meg, de a netre már felkerültek az első gameplay videók!

Xbox 360-ra is lesz Crysis

Egy Crytech-es fejlesztő árulta el nemrég, hogy az eddig hivatalosan PC exkluzív Crysis meg fog jelenni Xbox 360 konzolra is!

Képek és videó Csernobil árnyékából

Öt új kép és egy kedvcsináló videó érkezett hozzánk a március közepén megjelenő STALKER: Shadow of Chernobyl-ből. Ez nem vasárnapi kirándulás lesz!

Kasszasiker a Lost Planet

Jelentős bevétellel kezdte az évet a Capcom, miután a most pénteken megjelent Lost Planet: Extreme Condition-ből egy hétvége alatt 1 milliót sikerült eladniuk.

Több mint 350 friss kép került galériánkba

Több mint 350 új képet sikerült feltöltenünk galériánkba a mai napon: Bioshock, Cellfactor, Command & Conquer és még sok más finomság várja az érdeklődőket.

Hónap végén jelenik meg a Vanguard

A Vanguard: Saga of Heroes alapjaiban készül megrengetni az MMO-játékok piacát - végre a Sony közhírré tette a cím megjelenésének pontos napját is!