Hírarchívum - 2007. január

STALKER: Shadow of Chernobyl - trailer

Néhány nappal ezelőtt megjelent egy igen hangulatos STALKER: Shadow of Chernobyl trailer az interneten, melyet vétek lenne kihagyni!

Varázsolj teniszütőt a Wii távirányítódból!

Egy 22 dollárba kerülő csomag megvásárlásával Wii távirányítónkat tenisz-, golf- és baseball ütővé varázsolhatjuk!

Tölthető a Sam & Max új epizódjának demója

Ahogy azt a Telltale Games megígérte, megjelent a napokban az új Sam & Max-széria második epizódja - ennek apropójából már a demó is elérhetővé vált.

Jön a felturbózott Xbox 360?

Egyesek tudni vélik bizonyos képek alapján, hogy a Microsoft mérnökei már dolgoznak a felturbózott X360-on, mely egyelőre Zephyr kódnéven hegesztődik.

A németeknél kétséges a Crackdown megjelenése

Hasonlóan a Dead Risinghoz és a Gears of Warhoz, elképzelhető, hogy Németországban nem jelenhet meg a februárban érkező Xbox 360-exkluzív Crackdown.

Jövő héten átalakul a Steam

A Valve bejelentéséből tudtuk meg, hogy a jövő héten átalakul a Steam: a kinézet megújulása mellett számos új fícsörrel is gazdagodni fog a szolgáltatás.

Több mint 400 új kép landolt galériánkban

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés itt, a Gamekapcson. Jelenlegi felhozatalunk is igen kemény, érdemes néhány pillantást vetni rá. Kellemes nézegetést kívánunk!

X360-ra is "elkészül" a Duke Nukem Forever?

Újabb hírek érkeztek a világ legrégebben fejlesztett játékáról, a Duke Nukem Foreverről: a készítők munkatársakat keresnek a projekt fejlesztéséhez.

Leállították az új Gyűrűk Ura-RPG fejlesztését?

A 1UP meg nem nevezett források révén véli tudni, hogy az EA legújabb Gyűrűk Ura-játékának fejlesztését leállították - hivatalos megerősítés nem érkezett ezen ügyben.

Júniusban érkezik a várva-várt BioShock

A 2K Games a mai napon megerősítette a híreszteléseket, melyek szerint a régóta várt BioShock idén júniusban megjelenik - pontosabb dátumot egyelőre nem kaptunk.