Hírarchívum - 2007. november

Naruto PlayStation 3-on is tiszteletét teszi

A PS3 kivételével minden konzolon járt már Naruto: úgy tűnik azonban, hogy a Sony újgenerációs gépét birtoklóknak sem kell sokat várniuk a maguk Naruto-játékára.

Két új James Bond-játék készül az Activisionnél

Az augusztusi GC keretében az Activision már lerántotta a leplet új Bond-játékáról, akkor azonban még sejtelmünk sem volt arról, hogy egy másik is készül.

A NCsoft kezébe került a City of Heroes

A játék kiadásáért ugyan eddig is az NCsoft felelt, mostantól kezdve azonban a továbbfejlesztés is rajta fog múlni - pontosabban a cég újonnan alapított studióján.

10 napig ingyenesen kipróbálható a Fury

Tíz napig teljesen ingyenesen kipróbálható a nemrégiben elstartolt Fury, az Auran PvP-re kihegyezett MMO-játéka - érdemes tenni vele egy próbát!

Az ötven legnagyobb játékbeli újítás

A Next-Gen új cikkében a történelem 50 legnagyobb játékbeli újítását veszi górcső alá - néhány cégnek figyelmébe ajánlanánk, mit is jelentett anno az innováció...

Kristen Bell az Assassins Creedben

A nyugati sorozatokat kedvelők bizonyára hallottak már a Veronica Mars címszerepét játszó Kristen Bellről, aki - mint nemrég kiderült - az Assassin's Creedben is szerepelni fog.

Megérkezett a PS2-es Syphon Filter: Dark Mirror

Pusztító erejű fegyver fenyegeti a világot: Logan már dolgozik az ügyön. Képes lesz a – hivatalosan nem is létező – “Ügynökség” felkutatni a Dark Mirrort?

Secret Files 2 - megérkeztek az első információk

Néhány képen és egy rövid videón kívül nem sokat tudtunk eddig a Secret Files: Tunguska folytatásáról - mostanra fény derült a második rész alapszituációjára...

Ismét bajban az Atari

A többi kiadóhoz hasonlóan az Atari is közzétette szokásos negyedéves pénzügyi jelentését. A cég számláján jelenleg 12 millió dolláros mínusz található.

Megerősítették a God of War III készültét

Nem újdonság, hogy készül a God of War III, sok pletykát hallottunk már róla, azonban a Sony ma hivatalosan is megerősítette a projektet.