Hírarchívum - 2007. november

Elkészült a Medal of Honor Heroes 2

Újabb Electronic Arts jelentés érkezett, melyben a kiadó büszkén tudatja mindenkivel: az EA Canada ma befejezte a Medal of Honor Heroes 2 fejlesztését.

HWSW: Sorozatgyártásban a százdolláros laptop

A One Laptop per Child (OLPC) nonprofit szervezet bejelentette, hogy tegnap megkezdődött a százdolláros laptop sorozatgyártása - írja a HWSW.

Három napig ingyenes az Xbox LIVE Gold

A Microsoft Xtival 07 rendezvény alkalmából három kerek napig ingyenes lesz az Xbox LIVE, az akció ideje alatt minden európai Gold előfizetést kap.

Bezárt a EA Chicago

Az Electronic Arts ma bejelentette, hogy a brit stúdió után egy újabb leányvállalatukat zárták be. Az e-heti áldozat a Def Jam és Fight Night-féle EA Chicago.

Lezárult a Call of Duty 4 nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából eredeti Call of Duty 4: Modern Warfare PC-s játékokat osztottunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!

Folytatódhat a Homeworld

Miután a THQ felvásárolta a Relic-et, veszélybe került a Homeworld 3 fejlesztése. A gond most megoldódott, így már semmi sem állhat a játék útjába.

A 22+1 legnagyobb gamer pletyka

Hatalmas pletykazuhatag érkezett Surfer Girl blogjáról. Szó esik a Skate 2-ről, a Gears of War 3-ról, sőt az új Hitman és Test Drive játékokról is. Csak a fele legyen igaz...

Megújul a PS2, jön a meggypiros PSP

A Sony ma bemutatta a megújult, három színben jelentkező Playstation 2 alapgépet, mellé pedig bejelentette az új, meggypiros PSP-t.

Ingyen tölthető a Sam & Max Episode 4

A Sam & Max sorozat második évadjának premierjéhez közeledve a Telltale ingyen letölthetővé tette az Episode 4: Abe Lincoln Must Die! című részt.

Kényszerpihenőn a Return to Castle Wolf film

Veszélyben a Return to Castle Wolfenstein film, ugyanis Roger Avary akadémia díjas író is beállt a sztrájkoló hollywoodi forgatókönyvírók sorába.