Hírarchívum - 2007. november

Bemutatkozik a Naruto: Ultimate Ninja 3

A Namco Bandai bizony addig üsi a vasat, amíg az meleg: a sokadik rókabőrlehúzás után még mindig vannak ötleteik, hogy miként dolgozzák fel a Narutót.

Burnout Paradise kedvcsináló videó érkezett

A Criterion Games legújabb Burnout-játééka hamarosan a boltok polcaira kerül, nézzük hát meg, hogy hol és hogyan versenyezhetünk majd!

The Witcher - Készül a demo változat is

Október huszonhatodikai dátummal jelent meg a CD Projekt által hegesztett The Witcher ,ám a megjelenés előtt nem kaptunk kipróbálható verziót.

Wii Livingroom - tudósítás a nyitópartyról

A GK stáb tagjai ismét nem hagyhatták ki a lehetőséget, hogy a Nintendo remek konzolját nyúzhassák, így a Saturn felé vettük irányt kicsiny csapatunkkal.

HWSW: Ötszáz gigabájtos lemez a Sony-tól

Ötszáz gigabájt egy lemezen: a Sony már 2010-ben piacra dobná holografikus adattárolóját - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW.

Pénzdíjas World in Conflict világverseny!

Az Intel szervezésében hamarosan elindul a Game On World in Conflict inCup – az első, világméretű és pénzdíjas World in Conflict verseny!

Hamarosan itt a Scene It? Lights, Camera, Action

2007. november 16-tól Magyarországon is megvásárolható lesz a legújabb Xbox 360 exkluzív trivia játék, a Scene It? Lights, Camera, Action.

Call of Duty 4 - PS3-on vagy X360-on a szebb?

Új videó érkezett a nemrég megjelent Call of Duty 4-ből, melyben az Xbox 360-as és a PlayStation 3-as változat képi világát vetik össze - vajon melyik a szebb?

Guitar Hero III - letölthető extra tartalmak

Az ígéretekhez hűen az Activision letölthetővé tette a Guitar Hero III első két extra tartalmát, melyek újabb slágerekkel örvendeztetik meg a rajongókat.

Csúszik a Flatout: Head On megjelenése

Idén már nem kerülhet boltokba a kizárólag PlayStation Portable-re tervezett Flatout: Head On. A sorozat első kézikonzolos tagja a jövő év elején jelenik majd meg.