Hírarchívum - 2007. november

HWSW: Elrajtolt az Intel új processzorcsaládja

Az Intel ma útjára bocsátja a Penryn kódnévvel illetett generációt, mely már a 45 nanométeres gyártástechnológiáját alkalmazza - írja a HWSW.

Tíz kép érkezett a Panzers folytatásából

Tíz új képet kaptunk a Codename: Panzers második részéről: a játék alatt a Gepard engine harmadik generációs változata dübörög meggyőző eredménnyel!

Ízelítő az Assassins Creed soundtrackjéből

A hamarosan megjelenő Assassin's Creed zenei hanganyagának egy részlete vált elérhetővé a minap - a komolyzenét kedvelőknek különösen ajánlott a letöltés!

Aranylemezen a Lost Odyssey

A Microsoft Game Studios büszkén jelenti, hogy a Mistwalker a hétvégén befejezte a Lost Odyssey fejlesztését. A hír mellé új képeket is küldtek.

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!

Karácsony előtt kerül boltokba az új SingStar

A rengeteg variálás, dátumtologatás, -csúsztatás után a Sony európai részlege megerősítette az új, kizárólag PlayStation 3-ra készülő SingStar érkezési dátumát.

Project Gotham Racing 5 - a Forza alkotóitól?

Miután a Project Gotham Racing-sorozatért felelős Bizarre Creations függetlenedett a Microsofttól, a redmondi óriás azon gondolkodik miként készüljön el a PGR 5.

A Call of Duty 4 megdöntheti a Halo 3 eladásait

A Nollenberger Capital Partners elemzője, Todd Greenwald szerint a Call of Duty 4: Modern Warfare eladásai túlszárnyalhatják a Halo 3 rekorder értékesítéseit.

Tölthető az Uncharted: Drakes Fortune demója

Az Uncharted talán az egyik legjobban várt cím PlayStation 3-ra, amelynek a demója a napokban lett elérhető a PSN-n - még ha nem is tökéletesen.

A Bungie tervei a függetlenedés után

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, a Bungie megannyi év után függetlenedett a Microsofttól - akkor azonban nem tudtuk még, mik a studió tervei a jövőben.