Hírarchívum - 2008. december

Sonic Unleashed demó az Xbox Live-on

Boltokban az új Sonic-játék, ám a sorozat megtépázott hírneve miatt érdemes lehet egy próbát tenni a játék demó verziójával vásárlás előtt.

Nagy karácsonyi nyereményjáték a GK-n

Nagy karácsonyi nyereményjátékunkban eredeti játékokat, gazdagon felszerelt ajándékcsomagokat, és az Überkonzol jóvoltából egy Xbox 360-at is nyerhetsz!

Továbbra is az Undercover vezeti a hazai toplistát

Szégyen, nem szégyen; ízlések és pofonok: a Need for Speed: Undercover a rossz kritikák és visszajelzések ellenére továbbra is vezeti a hazai toplistát.

Mégis lesz Direct X 9 támogatás a Mafia 2-ben

A tegnap felröppent pletykák után megérkezett a hivatalos cáfolat, miszerint a Mafia 2 támogatni fogja a Direct X 9-et és a Windows XP-t is.

Race Pro látnivalók

Új képek és egy új videó jelent meg az Xbox 360-ra készülő, ultra realisztikus Race Pro kapcsán, amely a következő év januárjában kerülhet a boltok polcaira.

Remekül teljesít a pénztáraknál a Gears of War 2

Az Epic Games igazán büszke lehet a Gears of War folytatására, ugyanis remekül teljesít a pénztáraknál: már több, mint 3 millió példány talált gazdára.

Végleges dátumot kapott a Halo Wars

Mára fény derült a Halo-univerzumban játszódó stratégia, a Halo Wars végleges megjelenési dátumára: a játék Európában február 27-én kerül boltokba.

Jövő szerdán startol a PlayStation Home?

Noha hivatalos megerősítés egyelőre nincs, több helyről hallani, hogy tíz nap múlva útjára indul a PlayStation Home nyílt bétája.

A heti játékmegjelenések

A héten még gyérebb felhozatalra számíthatunk: a megkésett számítógépes Prince of Persián és a Persona új részén kívül nem számolhatunk be érdemleges megjelenésről.

Dawn of War 2 - Űrgárdisták kedvcsináló

Egy új videó jelent meg a Warhammer 40K: Dawn of War 2 kapcsán, amelyben az űrgárdisták ismerhetjük meg, miként a Zöldbőrűeket irtják.