Hírarchívum - 2008. december

Trine - új játék a Shadowgrounds készítőitől

A Shadowgrounds fejlesztője, a Frozenbyte új játék fejlesztésébe kezdett, amely majd a Playstation Network hálózatán és a személyi számítógépeken lesz elérhető.

Rock Band 2 kompatibilis lesz a Lips mikrofonjával

A cím akár fordítva is szólhatna, ugyanis a hamarosan kompatibilis lesz a Lips című karaoke játék mikrofonja a nagysikerű Rock Band 2-vel.

Resident Evil 5 - támadnak a zombik

A mai napon öt új videó érkezett a Resident Evil 5 kapcsán, amelyekben ismét láthatjuk, miként próbálja Chris túlélni a zombi seregek támadásait.

God of War 3 - hamarosan mozgásban is láthatjuk

December 14-én a Video Game Awards rendezvényen láthatjuk majd a nagysikerű God of War sorozat harmadik részét, mégpedig egy gameplay videó erejéig.

Megérkezett az új Batman: Arkham Asylum trailer

Megérkezett Batman legújabb és legsötétebb kalandjának, a Batman: Arkham Asylum című játéknak legújabb előzetes videója - kötelező darab!

Új információk az új Riddick-játékról

A Starbreeze elárult néhány új érdekességet a 2004-es The Chronicles of Riddick felújított változatáról, amely az Assault on Dark Athena alcímet viseli.

Mirror's Edge - hagyd magad mögött a várost

A múlt hónapban PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra debültált Mirror's Edge januárban kapja meg első DLC-jét: a Time Trial csomag 7 új pályát tartalmaz.

Különleges Burnout Paradise demó várható PC-re

A Criterion munkatársai egyszerűen pipálják ki a szabadon bejárható világgal rendelkező játékok demójának kérdését: az egész játékot letölthetővé teszik.

Guitar Hero bajnokság 19-én a Mammutban

Bandázz össze két barátoddal és szállj ringbe az értékes nyereményekért a Guitar Hero World Tour versenyen a Mammut bevásárlóközpontban!

Letölthető az új Force Unleashed DLC

Alig emésztettük meg az első letölthető kiegészítőt, máris megjelent a legújabb, melyben kilenc új kinézet és egy új pálya várja a Force Unleashed fanatikusokat.