Hírarchívum - 2008. december

Dawn of War 2 - Multiplayer móka

Egy újabb videó érkezett a nagyszerű Warhammer 40k: Dawn of War kapcsán, s ezúttal a remek többjátékos módba kapunk betekintést.

Miért is készül sokáig az új Wolfenstein?

A 1Up csapata meglátogatta a fejlesztőket és arról faggatta őket, hogy miért is készül ilyen sokáig az új Wolfenstain játék, holott már 2005-ben bejelentették.

Újra mozgásban a MadWorld

Újra megcsodálhatjuk mozgásban a kizárólag Nintendo Wii-re keszülő, MadWorld címre hallgató játékot, amelyben erőszakban és vérben nem lesz hiány.

Ingyenes Mercenaries 2 DLC érkezik hamarosan

A Pandemic Studios műhelyében készült Mercenaries 2: World in Flames is hamarosan DLC-vel bővül, amelyben új játékmódok is helyet kapnak.

Midnight Club: Los Angeles - DLC érkezik

A Rockstar San Diego által fejlesztett játék hamarosan letölthető tartalommal bővül, amelyben megtalálható lesz néhány új ellenfél és új pálya is.

Leállítják a Need for Speed sorozatot?

Rendkívüli átalakításokat tervez üzletstratégiájában az Electronic Arts: a legújabb pletykák szerint végleg leállhat a Need for Speed sorozat folytatásainak gyártása.

Befutottak az első Guitar Hero: Metallica infók

A GameInformer legújabb számán (igen, amelyikben az Uncharted 2 is van) keresztül napvilágot láttak az első Guitar Hero: Metallica információk.

Ninja Blade - Norihiko Hibino közreműködésével

A Ninja Gaiden 3-nak is csúfolt Ninja Blade névre hallgató nindzsás játék aláfestő muzsikáját maga Norihiko Hibino, a Metal Gear Solid saga zeneszerzője komponálta.

Final Fantasy XIII - indulhat a nyálcsorgatás

A tegnapi nap késői óráiban napvilágra került két gyönyörű előzetes a Square Enix jóvoltából a Final Fantasy XIII és Final Fantasy Versus XIII című játékokról.

Star Wars: The Old Republic videóinterjú

Nagy érdeklődés övezi a legújabb BioWare-projektet, a Star Wars: The Old Republic című MMO-t, melyről a minap érkezett meg az első mozgókép.