Hírarchívum - 2008. december

Warhammer Online - csak később lesz kiegészítő

A Mythic embere, Marc Jacobs szerint egyelőre nem foglalkoznak a Warhammer Online kiegészítésével, mert előbb szeretnék a jelenlegi játék lehetőségeit kiaknázni.

Mégis elkészülhet a Crackdown folytatása

Tavaly még azt nyilatkozták a fejlesztők, hogy nem fog elkészülni a játék folytatása, ám úgy tűnik, hogy végül mégis megkapjuk a második részt.

Mafia 2 - Csak DirectX 10 alatt?

Érdekes információkat közöltek a francia oldalon a mafia2.fr kollégái, miszerint a Mafia 2 alatt dübörgő motor csak a DirectX 10-et fogja támogatni.

Javítás készül a PC-s Grand Theft Auto 4-hez

Videokártya gondok, bugos játékmenet, optimalizálatlan motor - ezek a PC-s Grand Theft Auto 4 legtöbbet támadott hibái - de már készül a patch.

God of War III gameplay és GTA 4 DLC a VGA-n

Az idei Video Game Awards rendezvényen gameplay jeleneteket láthatunk majd a God of War III-ból, sőt ott lesz a Grand Theft Auto 4: The Lost and Damned is.

3 on 3 NHL Arcade bejelentés képekkel

Ha esetleg nem tetszett az idei NHL-játék, netán már unod az összetettségét, viszont virtuális hoki nélkül mégsem tudod elképzelni az életed, a 3 on 3 NHL Arcade a Te játékod!

Street Fighter IV - bemutatkozik a gyűjtői kiadás

A sokunk által várt Street Fighter IV megjelenése egyre közelebb van: mint kiderült, a játékból készül majd egy gyűjtőknek szánt bővített változat is.

Készül a TNA iMPACT folytatása

Bár a Midway nyaka körül egyre szorul a hurok, a jobban sikerült címeik folytatásai már úton vannak, mint például a TNA iMPACT! 2 is.

Nagy Játékbolt Mustra 2008 - ma este a GK-n!

Játékboltokat jártunk egész héten, hogy megnézzük, mivel készülnek az üzletek az ünnepekre. Tesztvásárlás és értékelések ma este itt, a Gamekapcson!

Oszd meg a véleményed és nyerj egy PS3-at!

Ismét a véleményetekre vagyunk kíváncsiak, hogy ezzel is nagy mértékben segíthessétek munkánkat! A kutatásban részt vevők egy Playstation 3-at nyerhetnek!