Hírarchívum - 2008. december

Tavasszal jön Európába a Persona 4

Japánban és Amerikában már megjelent az új Persona, az öreg kontinensen élőknek azonban várniuk kell tavaszig, míg errefelé is boltokba kerül a produktum.

Mirror's Edge - dübörög a PC-s marketinghadjárat

A Mirror's Edge marketinghadjárata, s így a videóözön nem állt meg, hiszen januárban jön a PC-s változat, melynek kapcsán most újabb két videót kaptunk.

Skate 2 - újabb kedvcsináló videók érkeztek

A januárban érkező Skate 2 ismét megmutatja fehérjét két darab új, gameplay videó segítségével, továbbá új érdekességek derülnek ki a szintén most érkezett interjúkból.

Mirror's Edge - a végleges rendszerkövetelmények

Bár a Mirror's Edge konzolokon nem aratott olyan sikert, mint várták tőle, a PC-s játékosok még mindig várnak a maguk verziójára, melynek megjelenése januárban várható.

Tizedik születésnapját ünnepli a Havok Physics

Pontosan tíz éve látta meg a napvilágot a máig népszerű Havok fizikai motor, mely a jövőben is olyan játékok alá ad talpalávalót, mint a Fable második része.

Heteken belül megérkezik a Crash Commando

Még a decemberi hónap során letölthetővé válik a PlayStation Network legújabb többjátékos módra kihegyezett mókája, a Crash Commando.

Xbox 360-ra is készül a Risen

A Piranha Bytes új játékában egy komor és véres világban barangolhatunk majd, a mai hírek szerint nem csak PC-n, hanem Xbox 360-on is.

Holnap érkezik a Playstation Home

Hosszas találgatás után végre kiderült, hogy mikor is érkezik a Sony online szolgáltatása, amely a Home nevet viseli. Kedves Playstation 3 tulajok, holnap lesz a nagy nap.

Havidíjmentes lesz a The Old Republic?

Érdekes információk láttak napvilágot a BioWare által fejlesztett MMO-val kapcsolatban. A hírek szerint ingyenesen játszható lesz majd a játék.

Készül az X-Men Origins: Wolverine játékváltozata

Jövő májusban kerül mozikba a Rozsomák történetével foglalkozó új X-Men mozi, melyhez természetesen játékverzió is készül a létező összes platformra.