Hírarchívum - 2008. december

Karácsonyi Ötletbörze - ajándékvásárlási tippfüzet

Nem tudod mit kérj a Jézuskától? Vagy ötleted sincs, mit vehetnél a folyton gép előtt ülő gyereknek? A Karácsonyi Ötletbörze megkönnyíti a dolgodat!

Új Gears of War 2 pályák

Tegnap éjszaka a VGA 2008-on bejelentettek egy új pályacsomagot a Gears of War második részéhez, amelynek most az előzetese is megtekinthető.

SuperCar Challenge bejelentés

A Eutechnyx csapata dolgozik a Ferrari Challenge utódján, amelyben az arcade és a szimulátor stílus kedvelői is megtalálhatják a megfelelő kihívásokat.

VGA 2008: Új játékon dolgozik Will Wright

Új játékon dolgozik korunk egyik legismertebb játék dizájnere, Will Wright, akinek a SimCity és Sims epizódokat, valamint a Sporet is köszönhetjük.

VGA 2008: A többi beígért előzetes

Megérkezett a többi beígért videó is, mint például a Mafia 2, Terminator: Salvation, Dantes Inferno, Fight Night Round 4, Brutal Legend és a Watchmen.

VGA 2008: A várva-várt előzetesek

Az éjszaka folyamán bemutatták a várva-várt előzeteseket, amelyeket most egy csokorba gyűjtve nézhettek meg. Kellemes látvány.

Hétvégi galériafrissítés

Rendkívül izgalmasra sikerült a ma esti felhozatal is, hiszen olyan címek teszik tiszteletüket, mint a Blitz II, a Killzone 2, a PlayStation Home vagy a Sims 3.

A jövő heti játékmegjelenések

Közelednek az ünnepek, ennek köszönhetően a játékmegjelenési rovaton is egyre nagyobb pangás lesz úrrá - azért a Rise of the Argonautsra érdemes odafigyelni.

Nem lesz több Call of Duty 4 kiegészítő

Bár a Call of Duty 4: Modern Warfare tulajdonosai eddig sem úsztak a játékhoz érkező DLC-kben, az Infinity Ward bejelentése szerint már nem is fognak.

Sims-uralom a hazai játékeladási toplistákon

Bizonyos szempontból sokban hasonlítunk az amerikaikra: bár nekünk nincs fekete elnökünk és a gazdaságunk is hagy némi kívánnivalót maga után, a Simset ugyanúgy szeretjük.