Hírarchívum - 2008. december

Új képek a Grand Theft Auto IV kiegészítéséről

Három újabb kép érkezett a Grand Theft Auto IV The Lost and Damned alcímet viselő, jövő februárban megjelenő X360-exkluzív letölthető tartalomból.

Novemberi konzol- és játékeladások

A novemberi hónap mindig rendkívül fontos a játékkiadók és a konzolgyártók számára, hiszen az ünnepi készülődés miatt kiugróan magas a vásárlások száma.

Resident Evil 5 - ping-pong a zombikkal

Magamat is beleértve, egyeseknek volt szerencséjük a japán demó kipróbálásához, melyre sajnos azóta régiózár került, s már nem lehet letölteni.

Képeken a Diablo 3

Új képek jelentek meg a méltán híres Diablo harmadik részéről, amelyek nagyban hasonlítanak a már látottakhoz, ám néhány új dolgot is mutatnak.

Fallout 3 - megérkezett az editor, úton az első DLC

A Bethesda az ígérteknek megfelelően letölthetővé tette a Fallout 3 szerkesztőprogramját, valamint lerántotta a leplet az első extra kiegészítésről.

Az EA kezében a Brutal Legend

Kiadóra lelt a Jack Black szinkronhagngjával készülő Brutal Legend, amely a rockerek világába kalauzolja majd el az arra fogékony játékosokat.

Csúszik az Empire: Total War megjelenése

A tervezettnél egy hónappal később kerül boltokba a Total War sorozat legújabb része, a tizennyolcadik században játszódó Empire: Total War.

Plasztikai sebész a World of Warcraftban

A Blizzard által fejlesztett MMO szolgáltatásai egyre csak bővülnek az idő előrehaladtával, s mostantól bárki megváltoztathatja küllemét, akár nemét is.

December 22-én érkezik a Fable 2 DLC-je

A hivatalos bejelentés szerint holnap kellett volna megjelennie a Fable 2 első DLC csomagjának, ám mint az kiderült, csak 22-én lesz elérhető.

A City of Heroes fejlesztőivel erősít az Atari

Kezd egyenesbe jönni az Atari, már arra is van keretük, hogy stúdiókat vásároljanak fel. Az akvizíció azért is érdekes, mert a cég a Ubisofttal futott versenyt.