Hírarchívum - 2008. április

Grand Theft Auto 4 - jobb lesz PS3 konzolon?

A GameRevolver magazin munkatársai olyan mázlisták, hogy mind a két újgenerációs konzolon tesztelhették a GTA4-et még a megjelenés előtt. Emellett új képek is jöttek!

Friss infók és új látnivalók a Mafia 2-ből

Néhány igen finom részlet érkezett a 2K Czech, vagyis az Illusion Softworks által fejlesztett Mafia 2-ből. Az olvasnivaló mellé egy új képet és egy wallpapert is kaptunk.

Dragon Ball: Online - hírek, képek és videók

Nagy örömmel jelenthetem, hogy új információk, képek és videók láttak napvilágot a sokak által már hőn állított Dragon Ball: Online-ból.

Vadi új The Sims 3 képek a galériában

Tizenhét screenshot, tizenhárom render és három wallpaper - ez a mai termés, legalábbis The Sims 3 fronton. Hamarosan jön az előzetes, addig kitartás!

Az első Deus Ex 3 tervrajz, és egy kis Thief 4 hír

Dupla meglepetéssel szolgált ma számunkra az Eidos Montréal, ugyanis nem csak újabb reménysugár érkezett a Thief 4-ről, de egy Deus Ex 3 képet is kaptunk!

Hét játékpremier és Resistance 2 a GT TV-ben

Geoff Keighley, a Gametrailers TV műsorvezetője személyes blogjában leírta, hogy a következő adásban nem kevesebb, mint hét játékpremier lesz!

Grand Theft Auto 4 - jobb, mint ahogy hypeolják

Mindenki epekedve várja már a következő Grand Theft Auto-t, a nagyközönség felé szépen lassan, kis dózisokban érkeztek a trailerek, és a képek...

Call of Duty 4 - az új pályák mozgás közben

Xbox 360-ra már megjelent, hamarosan pedig PC-re és PS3-ra is megérkezik a legújabb Call of Duty 4 frissítés, melyben új térképek várják a rajongókat.

Bezártak a Full Auto fejlesztői

A napokban az elsősorban Full Auto sorozatról ismert Pseudo Interactive bezárta kapuit, miután az Eidos leállíttatta a rábízott játékok fejlesztését.

Úton a Trackmania Nations bővített változata

Jött, látott és hatalmas tömegeket nyert meg magának a néhány éve megjelent Trackmani Nations. A program népszerűsége ingyenességében rejlett.