Hírarchívum - 2008. április

Megérkezett az első Prizefighter trailer

A bejelentés után csend övezte a Don King nevével fémjelzett Prizefighter nevű boxolós játékot, most azonban végre megtekinthetjük az első trailert.

Race Driver Grid - folytatódik a fejlesztői napló

Megérkezett a Race Driver: Grid fejlesztői napló sorozatának legújabb része, melyben a játék tartalmáról mesél a Codemasters egyik munkatársa.

Letölthető a legújabb Sam & Max epizód demója

Megjelent a Sam & Max második évadjának ötödik epizódja, a készítők pedig jó szokásukhoz híven egy kipróbálható változatot is elérhetővé tettek.

World in Conflict: Soviet Assault - premier trailer

Folytatódik a tavalyi év egyik legjobb valós idejű stratégiája, a World in Conflict: a Soviet Assault már PS3-ra és X360-ra is megjelenik a kötelező PC-s debüt mellett.

Hivatalosan is bejelentették a Crimecraft-ot

Már tavaly is szó esett a Crimecraft készültéről, azonban az első részletekre és képekre máig várni kellett: hölgyeim és uraim, újabb GTA-s MMO-t van szerencsém bemutatni.

Megtekinthető a GTA IV állítólagos intrója

A múltkori videó állítólag csak a PS3-as verzió telepítési ideje alatt játszódott - most megérkezett a következő jelölt, mely akár lehetne a tényleges intro is.

Fallout 3 gyűjtői kiadás tartalma

A Bethesda lerántotta a leplet az év egyik legjobbnak ígérkező szerepjátéka, a Fallout 3 gyűjtői kiadásáról. Lássuk mit tartalmaz a doboz!

Letölthető a Test Drive Unlimited új kiegészítése

A mai naptól fogva nem csak az X360-tulajok számára érhetőek el a Test Drive Unlimited extra autói: az amerikai Atari honlapjáról már tölthető a PC-seknek szánt MegaPack.

Metal Gear Solid headset a Konamitól

Már gyártásban van és június 12-én, a negyedik Metal Gear Solid játékkal együtt a polcokon lesz a Mr. Snake fülén látható headset - erősítette meg a korábbi híreket a Konami.

GTA IV - Fegyverklub és PlayboyX

Már csak két hét van hátra, és végre kezeink között foghatjuk a GTA negyedik részét. Ennek örömére a Rockstar két új videóval ajándékozta meg a játékosokat.