Hírarchívum - 2008. április

Jön a Company of Heroes online változata

A PC-s kalózkodás visszaszorítása érdekében új verzióval jelentkezik a Company of Heroes, azonban az online játékra kihegyezett változat csak a kínaiaknak szól.

A Microsoft ismét cáfolta a Blu-ray-es pletykákat

A Microsoft sokadszorra cáfolta a sokadszorra felreppent pletykákat, miszerint mégis készülne Blu-ray lejátszó az X360-hoz, melyet közvetlenül a gépbe építettek volna.

Bemutatkozik a legújabb Sam & Max epizód

Végéhez közeledik az újgenerációs Sam & Max játékok második évadja: az utolsó előtti epizódban a poklot járjuk majd meg, természetesen a már megszokott minőségben.

Két pályával startol a Battlefield: Heroes

Ben Cousins, a Battlefield: Heroes producere elárulta, hogy ingyenes játékuk megjelenésekor csupán két pálya lesz játszható - hogy miért, az most kiderül.

PC játék árzuhanás a Gamekapocs Shopban!

Pro Street, Colin: DIRT, Gothic 3, FEAR Gold, Test Drive, World in Conflict, Gears of War - ezeket most 3-4000 FT-tal olcsóbban veheted meg a Gamekapocs Shopban!

Project Origin - színre lépnek az abominationök

Aki szerette a F.E.A.R.-t, és régóta vágyik már egy hasonszőrű borzongatós játékra, annak hamarosan itt a Project Origin, melyből ma egy új trailer is érkezett.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots szépségek

Vadi új képek érkeztek a Metal Gear Solid sorozat minden korábbinál izgalmasabbnak ígérkező negyedik részéből, a Guns of the Patriots-ból. Ki ne hagyd!

HWSW: Új mobilgeneráció két éven belül

Az Ericsson szerint két éven belül piacra léphet a következő mobilgeneráció - olvasható Nagytestvérünknél, a HWSW magazinnál.

Grand Theft Auto 4 - Gamestop reklámfilm

Betört szélvédő, tűzpiros Lamborghini, éjszakai bárok - a Rocktar elkészítette a vadi új jeleneteket tartalmazó GTA 4 trailert a Gamestop számára.

Jövő héten rajtol a DualShock 3 kontroller

A PS3 egyik legnagyobb hiányossága a kontrollerben volt keresendő, ez ugyanis nem rendelkezett a közkedvelt rezgés funkcióval - legalábbis eddig.