Hírarchívum - 2008. április

Jövő hónapban csökkenhet a Wii ára

Bár a Nintendo hivatalosan nem erősítette meg, a hírek szerint májusban drasztikusan csökkenhet majd a Wii ára, sőt több új bundle pack is piacra kerülhet.

Május 23-án jön a Haze - most már biztos

Nem tudtuk eldönteni, hogy lemerjük-e írni, de a Ubisoft bejelentése szerint most már biztos és végleges a Haze május 23-ai boltokba kerülése.

Újra feltűnik Iron Man csillogó páncélja

Újabb videó érkezett a SEGA gondozásában készülő Iron Man videojáték változatáról. Tony Stark felölti páncélját és szembeszáll a rosszfiúkkal.

Bezárnak a Sega Rally Revo fejlesztői?

A CastAway, az Iron Lore, a Pseudo Interactive és a Stormfront után újabb stúdió zárja be kapuit. A pletykák szerint a Sega megszünteti egyik kirendeltségét.

Infómorzsák a Gears of War folytatásáról

Végre egy komolyabb előzetes is napvilágra került a Gears of War folytatásával kapcsolatban: a friss információkat a GameInformer szállította.

Megugrottak a PlayStation 3 eladásai Európában

A legfrissebb felmérések szerint a Gran Turismo 5: Prologue startja felpörgette a PS3 eladásait, így több helyen is győzedelmeskedett a Sony újgenerációs masinája.

Jó hírek a CryEngine konzolos portjáról

Harald Seeley CryTek fejes egy interjú alkalmával elárulta, hogy nagyon jól megy a CryEngine 2 portolása, a konzolos Crysis majdnem olyan jól néz ki mint PC-n.

Európai Rock Band megjelenési dátum

Az Electronic Arts 20 új kép kíséretében bejelentette az Xbox-os Rock Band európai megjelenési dátumát. A Playstation-ös és a Wii-s verzió ősszel érkezik.

Titánok harca: GTA 4 és Mafia 2 screenshotok

Nem illik összehasonlítani a Grand Theft Auto 4-et és a Mafia 2-t, mégsem bírjuk megállni, hogy ne tegyük egymás mellé a screenshotokat. Igazi titánok.

HWSW: Újabb LG Black Label mobiltelefon-sorozat

Az LG bejelentette, hogy hamarosan bemutatja harmadik Black Label készüléksorozatát - olvasható Nagytestvérünknél, a HWSW magazinnál.