Hírarchívum - 2008. április

A Crysis lead-designere is tart előadást a GDF-en

Újabb előadóval bővült az idei GDF vendéglistája: Cevat Yerli, a Crysis lead-designere, a Crytek egyik alapító tulajdonosa is előadást tart a rendezvényen.

Army of Two demó az Xbox Live-on

A rossz előszél ellenére az Army of Two-ból kellemes játék kerekedett ki, ám megértjük azokat, akik nem mernek rá beruházni - érdemes előtte kipróbálni a demót!

Végleges dátumot kapott a Bourne Conspiracy

Végre fény derült a The Bourne Conspiracy végleges megjelenési dátumára: a játék június 27-én válik elérhetővé Európában PS3 és X360 konzolokon.

Június 6-án érkezik a LEGO Indiana Jones

Bár az eredeti tervek szerint már idén januárban megjelent volna, végül csak június hatodikán kerül boltokba a LEGO Indiana Jones: The Original Adventures.

Április elseje - a legjobb tréfák egy csokorban

Végre április másodika van, remélhetőleg mára mindenki kifogyott a vicceiből! Tegnap még a kiadók és a fejlesztők is megviccelték a közönséget - lássuk a legjobbakat!

Tíz éves lett a Starcraft első része

A játékipar biztosan nem tartana ott, ahol most, ha nincs a Starcraft. Helyesebben (és kevésbé elfogultan) lehet tartana ott, de jóval kevesebb lenne, mint most.

A Blizzard és április elseje

Mint már több éve ezen a bizonyos április elsejei napon, idén is mosolyt csalt hűséges vásárlói arcára a Blizzard - a fejlesztők idén is több apró meglepetéssel készültek.

Mégis kap Blu-ray lejátszót az Xbox 360?

Ismét felmerült, hogy az X360 belátható időn belül Blu-ray lejátszót kap, bár ezen elméletet körülbelül két hete cáfolta a Microsoft egyik szóvivője.

Gamekapocs: The Game bejelentés

Hatalmas bejelentéssel lepett meg minket ma az EA Hungary vezetősége. A külföldi központjukkal karöltve egy hatalmas projekt fejlesztésébe fogtak.

Április 10-én jön a Variety Map Pack

Alig pár napja számoltunk be arról, hogy az Activision és az Infinity Ward asztalán készülőben van egy kisebb pack közös játékukhoz, a Call of Duty 4-hez.