Hírarchívum - 2008. április

Prototype - honlap és a démoni Alex

Elkészült a Relic Entertainment áltál fejlesztett Prototype honlapja, valamint néhány új screenshot is megtekinthető a játékból.

Breakpoint 2008 demoscene party összefoglaló

A húsvéti Breakpoint party a demoscene közösségének legrangosabb eseménye - most itt az idei realtime demók, animációk, grafikák összefoglalója!

Három hetet csúszik a PC-s Mass Effect

Az Xbox exkluzív címként nagy sikert aratott sci-fi RPG, a Mass Effect három hét késéssel érkezik személyi számítógépeinkre - de annyi baj legyen.

Vadi új Spore screenshotok a galériában

Tizennyolc vadi új screenshot érkezett galériánkba Will Wright legújabb játékából, a Spore című evolúciós istenszimulátorból. Érdemes vetni rájuk egy pillantást!

Már előrendelhető az UEFA Euro 2008

Már előrendelhető az idei labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos játéka, az UEFA Euro 2008, melynek ára igen baráti - platformtól függően 7500 és 11900 Ft közé esik.

Új TFU videó - harcolj úgy, mint Darth Vader!

Ha valaki, akkor Darth Vader igazán ismeri az Erő sötét oldalát. Nem rest bárkit elpusztítani, aki az útjába kerül, legyen az wookie vagy ember.

GTA 4 multiplayer nyalánkságok és PS3 Bundle

Egyre nagyobb felhajtás veszi körül a legújabb GTA epizódot, ahogy lassan közeledünk a megjelenéshez. Ezúttal egy új PS3 kiadásról is szó esik.

Az Unreal Tournament 3 és az Xbox 360 helyzete

Rég hallottunk már az egyik legnevesebb multiplayer játék legújabb részének, az Unreal Tournament 3-nak az Xbox 360-as változatáról.

Saints Row 2 - robbants, lökdöss és mutass be!

Három rövid videó érkezett az egyik legsikeresebbnek ígérkező GTA-klón, a Saints Row 2 kapcsán. Mindhárom videót Uncle Gary tolmácsolásában láthatjuk.

Fallout 3 - Dogmeat és a zombik

Új képek érkeztek a poszt-apokaliptikus Fallout 3 szerepjátékból. Megcsodálhatjuk a lerombolt városokat, valamint hű segítőnk, Dogmeat is újra színre lép.