Hírarchívum - 2008. április

Resistance 2 - az első trailer

A Playstation 3 egyik legnagyobb címe, a Resistance: Fall of Man hamarosan folytatást kap. Megérkezett róla az első videó, amely megteremti a kellő hangulatot.

LEGO Indiana Jones - Megannyi játszható karakter

Az Activision gondozásában megjelenő LEGO Indiana Jones több, mint 60, a filmekből jól ismert játszható karakterrel jelenik meg, pontosan június 6-án.

Bekukkantunk a Vasember öltözőszekrényébe

Lerántották a leplet Iron Man páncélairól: a történet előrehaladtával több fejlesztés kerül majd szupergúnyánkra, hogy még gyorsabbak és erősebbek legyünk.

The Witcher - megérkezett a legfrissebb javítás

Olvasóink egyik kedvenc szerepjátéka újabb javítással lett gazdagabb: a tapasz fő érdeme, hogy két órával megnöveli az amúgy sem rövid játékidőt.

Mozgásérzékelős kontroller az Xbox 360-hoz

Újabb pletykák röppentek fel az X360 mozgásérzékelős kontrolleréről, mely segítségével a Wii távirányítójához hasonlóan, kezünk lengetésével irányíthatnánk a játékokat.

Mass Effect - az első DLC konzol-exkluzív marad

Habár három hetet késik, gőzerővel készül a Mass Effect számítógépes változata. Valamiben talán jobb és több, valamivel azonban már biztosan kevesebb lesz az átirat.

Elkészült a hordozható PlayStation 3

Talán többetek számára ismerősen cseng Ben Heck neve: ő az, aki szinte minden létező gépet szétszed és átalakít úgy, hogy utána alig ismerjünk rá - a legújabb áldozata egy PS3.

Assassins Creed mától a Steamen

Nálunk még csak holnap jelenik meg a konzolos berkekben nagy sikereket elért Assassins Creed PC-s változata, amit akár Steamről is tölthetünk.

Ghostbusters - szellemjárta weboldal

A Szellemírtók két sikeres film után eltűntek a színről, most azonban egy hatalmas visszatérésre készülnek, egy videojáték formájában. Végre beindult honlapjuk is.

Warhammer Online - Hadba vonuló ellenfelek

A beta teszt közepette érkezett egy kellemes videó a sokak által WoW-verőként titulált Warhammer Onlineból. Láthatjuk a háborúra készülő Birodalom és Káosz harcosait.