Hírarchívum - 2008. szeptember

Új alcímet kapott a Wanted alapján készülő játék

Nyáron mutatták be a Wanted című filmet, melynek nem sokkal bemutatkozása után került bejelentésre az év végén PC-re és next-gen konzolokra érkező játékváltozat.

Grand Theft Auto IV - ilyen gép ajánlott hozzá

A Grand Theft Auto IV hivatalos honlapján napvilágot látott a számítógépes változat ajánlott gépigénye - ha ezeket az elvárásokat teljesíted, tökéletesen fut majd nálad a játék.

Kanadában is megrendezik a Games Conventiont?

Az E3 drasztikus átalakításával a Games Convention a világ legnagyobb játékkiállításává nőtte ki magát: könnyen lehet, hogy nemsokára Kanadában is megrendezik az expót.

A Guitar Hero: World Tour végleges zenei listája

Végre felfedték a készítők nagysikerű Guitar Hero sorozat következő részének, a World Tour végleges zenei kínálatát - a játékban nyolcvanhat nóta kapott helyet.

Lehet jelentkezni a Jumpgate Evolution bétájára

Hamarosan megkezdődik a Codemasters és a Netdevil műhelyében készülő Jumpgate Evolution bétatesztje, melyre már lehet jelentkezni!

The Sims 2 - készül a nyolcadik Cuccok-csomag

Jól döntöttünk, mikor abbahagytuk a Sims-kiegészítők tesztelését, mostanra ugyanis szinte biztosan beleőrültünk volna a folyamatosan érkező frissítések tengerébe.

A Capcom csak multiplatform játékokat készítene

A Resident Evil és a Street Fighter játékokért felelős Capcom idei helyzetjelentésében tisztázott pár dolgot visszamenőleg és a jövőre nézve is.

Lezárult a Spore nyereményjáték

Nyereményjátékunkban három darab eredeti, teljesen magyar nyelvű Spore játék talált gazdára. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk.

Újabb adag képpel frissült galériánk

Legújabb összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a FIFA 09, a Populous DS, a Skate 2, a The Lord of the Rings Online - Mines of Moria vagy a Yakuza 2.

Délutáni videóözön a legjobb címekkel

Nem maradtok videó nélkül ma sem, olyan címekről érkeztek új előzetesek, mint a Brothers in Arms: Hell's Highway, az NHL 09, a Saints Row 2 vagy a Wipeout HD.