Hírarchívum - 2008. szeptember

Megváltoztatja nevét az SCi Entertainment

Az Eidost is birtokló SCi június 30-ával 177 milliós mínuszt könyvelt el, ám nem adja magát, megváltoztatja nevét és ezentúl csak a minőségi címekre utazik.

Gears of War 2 - itt a legújabb trailer

Hamarosan megjelenik Cliff Bleszinski, sokak szemében etalonná vált legújabb sorozatának, a Gears of Warnak a második része. Most itt a legújabb trailer.

Vadi új screenshotok landoltak a galériában

A mai ebéd: Atlantica Online, Brothers in Arms, DC Universe Online, LEGO Batman, Race Pro, Skate 2, Spider-Man, és desszertnek Wrath of the Lich King!

Jövő héten bejelentik a Bungie új játékát?

Egyes belsős pletykák szerint jövő héten bejelenik a Bungie új játékát, azt, aminek a premierje elmaradt az idei E3 alkalmával. Kíváncsiak vagyunk!

HWSW: Megérkezett az Intel hatmagos Xeonja

Megérkezett az Intel hatmagos Xeon MP processzora, amelyet korábban Dunnington néven ismerhettünk - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW.

Péntektől itthon is csökken az Xbox 360 ára

A Microsoft bejelentette, hogy csökkenti az Xbox360 játékkonzol javasolt fogyasztói árait Európában, így többek közt Magyarországon is.

Új Fable 2 látnivalók érkeztek

Nem kevesebb, mint 15 új kép látott napvilágot a Microsoft kiadásában érkező Fable 2 kapcsán, amely október 24-én jelenik meg, egyelőre csak Xbox 360-ra.

Call of Duty 6 - ismét az Infinity Ward kezében

A Call of Duty: World at War, vagyis (ha jól számoljuk) az ötödik epizód megjelenése novemberben várható, egyes források pedig máris a hatodik részről beszélnek.

Aranylemezre került a BiA: Hells Highway

Hamarosan véget ér az oly sokáig tartó várakozás, mert végre aranylemezre került a Gearbox legújabb üdvöskéje, a Brothers in Arms sorozat harmadik része.

Megelőzheti a Diablo III a Starcraft folytatását

A Blizzard háza tájáról érdekes pletyka szivárgott ki a nagy világba: elképzelhető, hogy hamarabb fogjuk a Diablo harmadik részét tolni, mint a StarCraft folytatását.