Hírarchívum - 2008. szeptember

Steam - most már hivatalosan is magyar

Aligha akad olyan játékos, aki nem ismerné a Valve híres rendszerét, a Steamet, mely a legutóbbi frissítésének hála most már magyarul is elérhető.

WoW: Wrath of the Lich King gyűjtői kiadás

A megjelenési dátum után azt is megtudtuk, hogy mit is fog tartalmazni a nagysikerű World of Warcraft legújabb kiegészítőjének gyűjtői kiadása.

Bemutatkozik a Vertigo

A Vertigo verseny- és észjáték lesz egyben: kilenc különböző világ ötvennégy versenyén vehetünk részt egy Xorbnak nevezett golyót irányítva.

Jövő héten érkezik a felújított Duke Nukem 3D

A 3D Realmsnek nem sok dolga akadt az utóbbi időben (khm...), így elkészítette a Duke Nukem 3D felújított változatát, mely a jövő héten kerül fel az Xbox Live-ra.

Piros kontroller érkezik az Xbox 360-hoz

Újabb kontroler érkezik az Xbox 360-hoz. A fehér, a fekete, a kék, a rózsaszín, a military zöld és a Halo sor ezúttal egy piros-fekete kompozícióval bővül.

Wrath of the Lich King - itt a megjelenési dátum?

A World of Warcraft második kiegészítője, a Wrath of the Lich King idén november 13-án fog megjelenni - legalábbis ezt állítja egy állítólag hivatalos hirdetés.

Befejeződtek az EA-Take Two tárgyalások

Az Electronic Arts gondos elemzés után ma bejelentette, hogy végleg felhagy a Take Two felvásárlási kísérletével. Ennyit a Grand Theft Auto IV lassuló eladásairól.

Újabb videócsokor - a heti zárófelvonás

A hét utolsó videócsokrában olyan játékokról láthattok új videókat, mint a Red Alert 3, a Rock Band 2, a Fracture vagy The Witcher: Enchanced Edition.

A jövő heti játékmegjelenések

Újfent izgalmas hétnek nézünk elébe: jön a Star Wars: The Force Unleashed, a szinkronos Crysis Warhead, a Warhammer Online és a Pure is.

Kiderült a Tomb Raider: Underworld gépigénye

Napvilágot látott a novemberben megjelenő Tomb Raider: Underworld gépigénye: ez a minimum, ezen ugyan elfut a játék, de a teljes grafikai megjelenítéshez erősebb gép kell.