Hírarchívum - 2009. december

Battlefield: Bad Company 2 gépigény

Az EA Dice által fejlesztett Bad Company 2 az első rész történetét folytatja majd, ma pedig az is kiderült, hogy milyen gép kell a megfelelő futtatásához.

Final Fantasy XIII - 50-60 óra játékidő

A Final Fantasy sorozat sohasem tartozott a gyorsan végigjátszható játékok közé, és nem lesz ez másként a legújabb epizód esetében sem.

Metro 2033 - Újabb képlopatok a játékból

Újabb képlopatok érkeztek a THQ felügyelete alatt készülő játékból, amely a képeket elnézve egyre jobbnak és izgalmasabbnak ígérkezik.

Boldog születésnapot Playstation!

1994. december 3-án a Sony megjelentette első játékkonzolját, amely a Playstation nevet viselte, és rengeteg fantasztikus játékot készült rá.

Hivatalosan is készül az új Medal of Honor

Az EA a mai nap folyamán bejelentette az új Medal of Honor érkezését, ami szakít a második világháborúval és a modern hadviselést mutatja be nekünk.

Megvolt az e heti GK Rádió is, sorsoltunk Avatart

December 3-án újabb remek GK Rádiónak lehettetek a fültanúi. Volt kvíz, beszélgettük sok lényegtelen dologról, de a legfontosabb, hogy az adás mostantól szerdán lesz!

Mass Effect, FEAR 2 vagy Grid két régi GS mellé

Új akciót hirdetett a Gamestar. Ha megrendelsz kettő bármilyen 2009-es számot, választhatsz mellé egyet a három különböző ingyenes játék közül!

Februárban jelenik meg a Heavy Rain?

Az eredeti tervek szerint a Heavy Rainnek már többször meg kellett volna jelennie, ám a jelenlegi hivatalos álláspont csak valamikor jövőre ígéri a boltokba kerülést.

Mass Effect 2 - bemutatkozik Samara

Újabb előzetest kaptunk a január végén megjelenő Mass Effect 2-ről: a rövid trailerben a játék egyik új főszereplője, Samara mutatkozik be.

Kétmillió eladott példánynál tart a Left 4 Dead 2

Doug Lombardi, a Valve fejese szerint remek fogadtatás várta a Left 4 Dead folytatását mind a játékosok, mind pedig a szaksajtó körében - a számok nem hazudnak.