Hírarchívum - 2009. december

Letölthető a PC-s DIRT 2 kipróbálható változata

A hétvégén néhány külföldi szerveren már feltűnt a DiRT 2 demójának egy béta változata, ugyanakkor az még sok hibát tartalmazott - most már itt a hivatalos verzió is.

Év elején érkeznek az Assassins Creed 2 DLC-k

A Ubisoft a minap bejelentette, hogy a következő év elején érkeznek az Assassins Creed 2 letölthető tartalmai, egyik januárban a másik pedig februárban.

Metal Gear Solid: Peace Walker megjelenési dátum

A japán Famitsu magazin állítása szerint március 18-án már a felkelő nap országának PSP-vel rendelkező játékosai játszhatnak Big Boss bőrébe bújva.

Új játékon munkálkodik a Gearbox csapata

A Brothers in Arms széria, és legutóbb a Borderlands munkálataiért felelős Gearbox egy titkos játékon dolgozik, derült ki a kreatív igazgató Twitter bejegyzéséből.

Nem a World of Warcraftot kellene másolni

Shane Dabiri, a Blizzard producere szerint azért nem tud egyik MMORPG sem kitörni a World of Warcraft mellől, mert nem tudnak újdonságot felmutatni.

Fél évet csúszik a Brink megjelenése

Egy közel négyperces előzetes érkezett a Splash Damage új játékáról, amely bár már most kiválóan fest, nem fog megjelenni a tervezett tavaszi időpontban.

Final Fantasy XIII dobozfotók

A Square Enix ma bemutatta a játék mindkét konzolra szánt dobozfotóját, ami meglehetősen tetszetősre sikerült,sokunk polcán jól mutatna.

Koncepciós rajzok a Warhammer 40K MMO-ról

A Vigil Games által fejlesztett MMO már évek óta fejlesztés alatt áll, ám mindeddig nem sokat láthattunk belőle. Ma néhány új koncepciós rajz érkezett a játék kapcsán.

Lezárult a Toshiba + Dragon Age nyereményjáték

Legutóbbi nyereményjátékunkban egy Toshiba Store Art külső merevlemezt, egy Dragon Age játékot és egy GK bögrét sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Felújítják a Serious Sam: The Second Encountert is

Néhány képből lehetett ugyan gyanítani, ám mára vált biztossá, hogy hamarosan felújításra kerül a Serious Sam: The Second Encounter is.