Hírarchívum - 2009. december

Januárban jön a Splinter Cell: Conviction demója

Már egy hónappal a teljes játék megjelenése előtt letölthető lesz a Splinter Cell: Conviction demója, tudtuk meg a minap a Ubisoft Montreal egyik munkatársától.

Mégsem Gem lesz a PS3 mozgásérzékelő neve

Tegnap John Riccitello elszólta magát, és a Sony kapcsán a Gem nevet említette, amikor a mozgásérzékelőről beszélt, ám ma a cég cáfolta a dolgot.

God of War III - A tartalom kész, már csak szépítik

John Hight, a fejlesztőcsapat igazgatója elárulta, hogy a játék tartalmi részen teljesen elkészült, most már csak a játékmenetet és a grafikát alakítják.

Bemutatkozik a Stargate Resistance

Miután a Stargate Worlds jó ideig nem kerül boltokba, a fejlesztők egy multiplayerre kihegyezett TPS kiadásával próbálják meg átvészelni az ínséges időket.

Legends lesz az új Star Wars játék alcíme?

Új programot jegyeztetett be a minap az Activision Star Wars: Legends címmel: ha igazak a hírek, ez lehet a szombaton leleplezésre kerülő Star Wars projekt.

Jövőre indul a harmadik Sam & Max évad

Tavalyra ígérték a Sam & Max harmadik évadját, azonban miután a készítők zsíros megrendelést kaptak a Monkey Island folytatására, eltolták az új részek megjelenését.

Splinter Cell: Conviction - Co-op külön történettel

Azt már elmondták, hogy a Splinter Cell új része tartalmazni fogja a többjátékos co-op mókát, de ezt nem is akármilyen módon teszi. Külön történettel rendelkezik.

VGA 2009 - A harmadik rejtélyes előzetes

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy megtudjuk, melyik játékokért is izgulhatunk a következő esztendőben. Hamarosan kezdetét veszi a VGA 2009!

Gem lesz a Playstation 3 vezérlőjének a neve?

A következő évben megérkezik a Sony és a Microsoft mozgásérzékelője is, amelyek közül eddig csak az egyiknek tudtuk a nevét. Gem lesz a Sony vezérlője?

Most szombaton Experience 2009 demoscene

Újabb demoscene találkozó lesz Budapesten, köszönhetően a Scene.hu csapatának, a party pedig ezúttal a vetítésekről és a kötetlen beszélgetésekről fog szólni.