Hírarchívum - 2009. december

Csütörtökön érkezik a Dante's Inferno demója

Már a héten kipróbálható lesz a Dante's Inferno, a demó egészen pontosan december 10-én, csütörtökön válik elérhetővé a PS3-as játékosok számára.

Amikor az NFS: Shift találkozik a Source Engine-nel

Kevés olyan játékos van, aki ne ismerné a Half-Life 2 motorját, a Source Engine-t, amely amellett, hogy jól optimalizált, könnyen módosítható is.

A hazai eladási toplista november végéről

Az összesített toplista ezúttal szinte semmit nem változott, egyedül a Left 4 Dead 2 csúszott le egy picit, a többiek pedig ettől függően kerültek előrébb.

Hétfő reggeli galériafrissítés a legújabb képekkel

E heti galériafrissítésünkben olyan sztárok kaptak helyet, mint a Backbreaker, a Darksiders: Wrath of War, az Avatar vagy a The Scourge Project.

Leszerepelhet a PSP Go a drága játékok miatt?

A Traveller's Tales egyik munkatársa úgy gondolja, hogy könnyen a PSP Go és az általa bevezetett új üzleti modell végét jelentheti a letölthető játékok magas ára.

Mozgásban a Silent Hunter ötödik része

Több mint kétperces kedvcsinálót adott ki a Ubisoft a Silent Hunter ötödik részéről, melyben szemügyre vehetjük a tengeralattjárós sorozat némileg megújult motorját.

Meztelen lányok a The Saboteur DLC-jében

A The Saboteur boltokba kerülése után rögtön egy DLC is megjelent a játékhoz: a The Midnight Show névre keresztelt pakkot a vásárlók ingyenesen letölthetik.

UFC 2010 - Bemutatkozik az idei VGA-n

Lassan érkeznek az információk azon játékokról, amelyek az idei Video Game Awards rendezvényen kerülnek majd bejelentés. Ilyen lesz a UFC Undisputed 2010 is.

Dark Void - újabb három kedvcsináló érkezett

Három új előzetes érkezett a januárban megjelenő Dark Voidról. A videókban újfent a játékmenet kulcselemének számító jetpack kerül bemutatásra.

Februárban jelenik meg a White Knight Chronicles

Bár a fejlesztők már a folytatáson dolgoznak, a White Knight Chronicles eddig csak Japánban jelent meg, a nemzetközi boltokba kerülésre februárig várni kell.