Hírarchívum - 2009. december

Új információk a Need for Speed: World Online-ról

A minap megérkezett a hivatalos Need for Speed blogon megjelent bejegyzés második része, mely újfent tartogat néhány érdekességet a rajongók számára.

Brink - közel negyedórás kedvcsináló érkezett

Ismét mozgásban a Bethesda és a Splash Damage új játéka, a Brink! A múltkori parkour bemutató után újabb jelenetek érkeztek, ezúttal már kőkemény akciót kaptunk.

Letölthető a Fairytale Fights demója

Jóval a megjelenés után, de letölthetővé vált a klasszikus meséket nem éppen a társadalmi normáknak megfelelően értelmező Fairytale Fights demója.

A fekete péntek hatása a konzoleladásokra

Nagyot emelkedtek világszerte a konzoleladások, főleg a tengerentúlon, ahol a karácsonyi szezon kezdetét jelentő fekete pénteken hihetetlen akciók várták a vásárlókat.

Május végén jön Európába az új Metal Gear Solid

Három napja a Konami hivatalosan is bejelentette a Metal Gear Solid: Peace Walker japán megjelenési dátumát, s mint kiderült, nekünk sem kell sokat várnunk rá.

Jövőre érkezik a Lips: Party Classics

A Microsoft folytatja a karaoke sikerjátékát, amely a Lips nevet viseli, és jövő év elején érkezik az új része, Party Classics alcímmel és fergeteges zenékkel.

Guild Wars 2 - a fajok bemutatása

Tyriában pár hónap múlva ismét felelevenednek a harcok! A régi világ megváltozott, azok, kik régen egymás ellen harcoltak, most össze kell, hogy fogjanak.

Az amerikai fiatalok 82%-a rendszeresen játszik

Az NPD egy tanulmánya szerint az amerikai fiatalok nem kevesebb, mint 82%-a rendszeresen játszik valamilyen platformon, ami nem kis szám.

Hivatalosan is készül a Mirrors Edge második része

John Riccitello, az EA CEO-ja a minap elmondta, hogy már egy jó ideje fejlesztés alatt áll a Mirrors Edge második része, amely nagyszerűbb lesz, mint az előd.

Úton a következő Hellgate-játék

Ha minden igaz, 2010 márciusára várható a Hellgate: London folytatása, a Hellgate: Tokyo - a játék csak Ázsiában jelenik meg, ott ugyanis sikerrel vizsgázott az első rész!