Hírarchívum - 2009. december

Letölthető a Star Trek: D-A-C demója

Tölthető a Naked Sky átlal fejlesztett taktikai Star Trek játék, a D-A-C demója, mely egyelőre csak a Steamen keresztül érhető el - érdemes kipróbálni!

Ősszel kerül boltokba az új Medal of Honor

A napokban bejelentett Medal of Honort az amerikai játékosok már előrendelhetik, ami nekünk annyiban jó hír, hogy már mi is tudjuk, mikor jelenik meg az új játék.

Dupla lemezen érkezik a Mass Effect 2

A Bioware megerősítette a korábbi rémhíreket, a Mass Effect 2 dupla lemezen kerül boltokba, s ami még rosszabb, lemezcserére is szükség lesz majd.

Csúszik a Max Payne 3 megjelenése

A Take-Two legutóbbi pénzügyi jelentésébenl derült fény a szomorú tényre, hogy egyhamar nem kerülhet boltokba a Max Payne harmadik része.

PC-re is megjelenik az új Prince of Persia

A kezdeti ijesztgetések ellenére a Ubisoft megerősítette, hogy PC-re is megjelenik az új Prince of Persia, igaz, azt nem garantálják, hogy a konzolos verziókkal egy időben.

Két hét múlva érkezik a Gran Turismo 5 demója

Noha a Gran Turismo 5: Prologue is felfogható amolyan demóként, az elmúlt időben sokat változott a sorozat új része, így érhetnek majd bennünket meglepetések.

Több részesre tervezik a Homefrontot

Több részes sorozattá válhat a Frontlines: Fuel of War alkotóinak legújabb FPS-e: a Kaos munkatársai szerint a Homefront méltó vetélytársa lehet a Call of Duty-nak.

iPhone-ra is megjelenik a Mirror's Edge

A rajongóknak biztosan örömteli hír, hogy egy Mirror's Edge már biztosan megjelenik jövőre, noha a napokban a második rész is hallatott magáról.

UMD-olvasót kaphat a PSP Go?

A legfrissebb pletykák szerint a Logitech olyan kiegészítőn dolgozik, melynek segítségével a PSP Gón is futtathatók lennének a lemezes játékok.

Nyerj eredeti, X360-as Avatar: The Game játékot

Legújabb nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából egy eredeti, Xbox 360-as James Camerons Avatar: The Game játékot sorsolunk ki. Tippelj, és nyerj!