Hírarchívum - 2009. december

Final Fantasy XIII - PS2-re kezdték a fejlesztést

A Final Fantasy XIII fejlesztését eredetileg Playstation 2-re kezdte el a Square Enix, majd utána kezdték el a PS3-as változatot, amely a végleges maradt.

Januárban kerül boltokba a MAG?

A nagyobb nyugati áruházak szerint január végén boltokba kerülhet a Massive Action Game néven is ismert MAG. A Sony még nem jelentett be semmit egyelőre.

Borderlands - úton a második kiegészítő

Mad Moxxi's Underdome Riot címmel már készül a Borderlands második DLC-je: a név is sejteti, hogy a kiegészítő intenzív egyjátékos és kooperatív élményt ígér.

Pets vs. Monsters - a Funcom új MMORPG-je

A Funcom újonnan alapított csapata, a SweetRobot olyan MMORPG-kkel foglalkozik, amelyek nem a hardcore, hanem az alkalmi és a fiatalabb játékosokat célozzák meg.

Háromféle kiadást kap az Aliens vs. Predator

Úgy tűnik, manapság nem elég egyetlen gyűjtői kiadás, muszáj a játékból, így például az Aliens vs. Predatorból is legalább három különböző változatot megjelentetni.

Május végén érkezik a UFC 2010: Undisputed

Bár a UFC 2010 hivatalos bemutatójára estig várni kell, a Gamestop már jó előre megszellőztette a verekedős játék megjelenési dátumát - ezt a THQ is megerősítette.

Sztárparádé a Mass Effect folytatásában

A Bioware leleplezte a Mass Effect 2 szinkronszínészeinek listáját - komoly sztárgárdát szedtek össze, erről most ti magatok is meggyőződhettek egy új videón keresztül.

A Nintendo mellé pártolhatnak a PS2-tulajok

A PlayStation 2 komoly rajongói táborral bír, s a nagy konzolgyártók szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy melyik újgenerációs gépet választja a százmilliós tömeg.

Készül a Transformers: War for Cybertron

Az Actvision gondozásában újabb Transformers-játék készül, melyet a High Moon Studios fejleszt PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra.

Gyűjtői változatot kap a Dante's Inferno

Divine Edition alcímmel gyűjtői változatot kap a Dante's Inferno - a rossz hír az, hogy az extrákkal megpakolt változat csak PlayStation 3-ra jelenik meg.