Hírarchívum - 2009. április

Six Days in Fallujah - lehet nem jön Európába

Az Atomic Games és a Konami új külső nézetű lövöldéje várhatóan jövőre kerül boltokba, azonban erre az európaiak egyelőre ne vegyenek mérget.

Bionic Commando többjátékos demóra várunk

Hamarosan letölthető lesz a Bionic Commando többjátékos demója, igaz, a lehetőség egyelőre csak az Xbox 360-as játékosoknak adatik meg.

Májusban jelenik meg a Damnation

Május végén kerülhet boltokba a Codemasters új akciójátéka, a Damnation. Az alternatív múltban játszódó játékról egy új trailer is érkezett.

Painkiller: Resurrection képtrió

A bejelentést követően meg is érkeztek az első képek a Painkiller feltámasztásából, amely stílusosan a Resurrection alcímet viseli és még idén megjelenik.

Még idén megérkezik a Final Fantasy XIII?

Holnap jelenik meg a Final Fantasy VII Blu-ray változata, amelyen helyet kap a Final Fantasy XIII demója, ám akik már megszerezték, új infóra tettek szert.

World of Warcraft - Holnap érkezik a várt javítás

Már sokan epekedve várják a World of Warcraft 3.1-es verziószámát viselő tapaszának megjelenését, ami holnap végre megérkezik, s Ulduar megnyitja kapuit.

Saw - A játék első gameplay jelenetei

A GameTrailers csapata mikrofonvégre kapta John Williamsont, aki a Fűrész című játék producere, a háttérben pedig láthatjuk a játék első gameplay jeleneteit.

Wet - bemutatkozik a Stranglehold: Female Edition

A Wetet illethetnénk úgy is: Stanglehold Female - a játék ugyanis a most megjelent video alapján erősen hajaz rá, akinek amaz bejött, biztos fogja szeretni ezt is.

Letölthető a Red Faction: Guerrilla demója

Bár a Red Faction: Guerrilla végleges változata csak a nyáron érkezik, a játék konzolos demóját már letölthetitek a Marketplace-en és a Store-on keresztül.

Korábban jelenik meg az inFamous

Bár júniusra vártuk az inFamous megjelenését, a Sony bejelentése szerint a játék korábban, még május végén megérkezhet PlayStation 3 konzolra.