Hírarchívum - 2009. április

Risen - megérkeztek az első ingame jelenetek

A Gothic-sorozat készítői idén is szeretnének minket kényeztetni némi fantáziabeli RPG-vel, így a Risennel rukkolnak elő, ha már az új Gothicot nem ők fejleszthetik.

Kilépett az Activision a PC Gaming Alliance-ből

A PC Gaming Alliance remek kezdeményezésnek bizonyult, ám az utóbbi időben több tag is kilépett a számítógépes játékok érdekeit védő szövetségből.

Folytatást kaphat a Valkyria Chronicle?

Bár a Valkyria Chronicle remek játék volt, a japán rajongókon kívül nem sok játékost mozgatott meg. A kasszáknál lebőgött a program, de a fejlesztők nem adnák fel.

Változatlan az élmezőny a hazai toplistán

Változatlanul a World of Warcraft és legutóbbi kiegészítője, illetve a FIFA 09 tanyázik a hazai játékeladásokat összegző toplista dobogóján.

Guitar Hero: Smash Hits hírek, honlap és trailer

Az Activision fellőtte a Guitar Hero: Smash Hits honlapját, illetve kiadott egy új, hangulatfokozó trailert is. Az oldal startjával több infó is napvilágot látott!

Call of Duty: World At War patch és map pack

Az elmúlt hét végén megjelent a Call of Duty: World at War negyedik javítása. A tapasszal együtt egy új pályákat tartalmazó map pack is érkezett!

Megjelentek az első Assassins Creed 2 képek

Néhány közepes minőségű scann formájában megjelentek az első képek a sokak által várt Assassins Creed 2-ből. A shotokon látható a Da Vinci-féle repülő szerkezet is!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Elérkezett idén is a húsvét ünnepe, s ezért az egész szerkesztőség nevében a lányoknak sok locsolót, a fiúknak pedig sok piros tojást kívánunk!

Idén elmarad a UbiDays, a Ubisoft rendezvénye

Az ide esztendőben elmarad a Ubisoft méltán híres rendezvénye, a már két alkalommal megrendezett UbiDays, noha nem a gazdasági világválság miatt.

Terminator Salvation - Közeleg a megváltás

Májusban mozikba kerül a legújabb Terminator film, s azzal egy időben megérkezik a TV-re és monitorokra is egy videójáték formájában, ami izgalmasnak tűnik.