Hírarchívum - 2009. április

Látványos Final Fantasy XIII gameplay videók

A Square Enix ismét remek munkát végez a Final Fantasy sorozat legújabb részét illetően, ugyanis a demó verzió fantasztikusan néz ki, és ez még csak a kezdet.

Már idén játszhatunk az Assassins Creed 2-vel?

A Ubisoft ma nyilvánosságra hozott egy újabb teasert, amelynek a végén egy érdekes dátum figyel: 2009 vége. Talán már idén játszhatunk is a játékkal?

Mégsem lesz PSP-re Devil May Cry

A Famitsu legfrissebb számából kiderült, hogy mégsem készül hordozható változata a Devil May Cry sorozatnak. A játék PSP-n tette volna tiszteletét.

Még idén megjelenhet a Ninety Nine Nights 2

A tavalyi Tokyo Game Show keretében leleplezett a Ninety Nine Nights folytatásról ugyan még mindig nem tudunk semmit, de állítólag még idén megjelenhet Japánban.

Befejeződtek az inFamous munkálatai

A Sucker Punch bejelentése szerint végeztek a PS3-exkluzív inFamous munkálataival, a játék már csak a sokszorosításra vár a boltokba kerülés előtt.

Infernal: Hells Vengeance - Az első képek

Megjelentek az első képek a nem is oly rég bejelentett játékról, amely a 2007-ben megjelent Infernal Xbox 360-ra szánt változata lesz és a Hells Vengeance alcímet viseli.

Az Eidos Montreal hamarosan leleplezi új játékát

A már fejlesztés alatt álló szerepjáték, a Deus Ex harmadik része mellett az Eidos Montreal egy másik játékon is dolgozik, amelyet hamarosan bejelentenek.

HWSW: Újabb Xbox hibáért kárpótol a Microsoft

Újabb Xbox 360 hibajelenségre vállal az alapnak számító egy helyett három éves ingyenes javítást a Microsoft. A kód neve ezúttal E74.

Brutális méretű galériafrissítés boxoló kenguruval

Nehéz lenne egy mondatban felsorolni, hogy milyen screenshotok érkeztek, a legjobb talán az lenne, ha mindenki simán csak meglesné a felhozatalt.

Végénél jár a Duke Nukem Forever fejlesztése?

Arra, hogy évek óta készül és csak apró, legfeljebb avatarnak alkalmas képeket láthatunk róla, már csak legyintünk. Most viszont érdemes lesz felkapni a fejünket!