Hírarchívum - 2009. augusztus

Magyar feliratos Mafia 2 trailerek a fenszájton

A Mafia 2 hazai rajongói oldalának köszönhetően immáron magyar felirattal is élvezhetőek a játékból kiadott előzetesek. Eddig két videó készült el, de a sor nem áll meg!

Bemutatkoznak a BioShock 2 első multis karakterei

A BioShock 2 egyik újdonsága, hogy komoly - történeti szempontból is jelentős - multival rendelkezik majd, amelyben a legkülönfélébb karakterek csaphatnak majd össze.

A PS2-nek vége? Dehogy!

A Playstation Two még nagyon is életképes, erre a Konami is kénytelen volt rádöbbenni és újra is nyomta jó pár játékát. Reméljük még sok kiadó követi a példát.

Érdekességek a Punch-Out!! első része kapcsán

Abban biztosak vagyunk, hogy a Punch-Out!! sorozatot nem kell bemutatni, az Iwata Asks legfrissebb epizódja viszont olyan titkokat fedett fel, amelyről nem sokan tudtak.

Riddick harmadszor is visszatér

David Twohy elárult némi infót arról, hogy a Riddick-franchise nagyon is életben van, sőt készülnek egy harmadik résszel.

LittleBigPlanet PSP: dátum, borító, ár

A LittleBigPlanet PSP-s verzióját legalább annyian várják, mint a karácsonyt. Most végre megvan a megjelenés pontos dátuma is.

Nyerj eredeti, magyar feliratos Zeno Clash játékot

Legújabb nyereményjátékunkban egy eredeti, magyar feliratos Zeno Clash PC-s játékot sorsolunk ki. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Hazai játékeladási toplista

Változás bőven akad a legfrissebb játékeladási toplistán, újoncból viszont annál kevesebb - Harry Potter minket is meglepett, hiszen még a Sims 3-at is megelőzte.

Johnny Cash a Guitar Hero ötödik részében

Újabb érdekes részletek futottak be a Guitar Hero ötödik részével kapcsolatban: a folytatásban többek között Johnny Cash is játszható karakter lesz majd.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aki a jövő héten Sziget helyett inkább otthon játszana vagy filmezne, ezúttal is el tudja ütni az időt: a Madden NFL 10-et például kifejezetten ajánljuk kipróbálásra.