Hírarchívum - 2009. augusztus

Nyolcadik helyen nyitott a Wii Sports Resort

Nyolcadik helyen nyitott hazánkban a kizárólag Nintendo Wii-re megjelent a Wii Sports Resort, amely a mellé ajándékozott Motion Plus miatt bizonyulhatott jó vételnek.

Chris Deering a drágább játékok mellett

A Sony Europe volt alelnöke egy kijelentésével vívta ki magának ezt a címet a játékos társadalom köreiben. Bár inkább csendben maradt volna.

Olcsóbban gyártják a PS3-at

Az első playstation 3 legyártása óta sokat fejlődött a technika és ennek hála sikerült végre az előállítási költségeket is leszorítani.

Az Avatarok is játszhatnak a Guitar Hero 5-ben

A Guitar Hero ötödik eljövetelében nem csak a jól ismert karakterekkel, hanem akár saját Xbox 360 Avatarunkkal is zenélhetünk, barátainkkal karöltve.

Később lesz ingyenes a Dungeons & Dragons Online

A Turbine által fejlesztett Dungeons & Dragons Online az eredeti tervek szerint holnap vált volna ingyenessé Amerikában, ám szeptemberig várni kell.

Jelentősen megváltozhat a The Agency

A Sony által fejlesztett MMO jelentősen változásokon eshet át a jövőben, legalábbis ezt állítják a Sony belső munkatársai, akik nevüket nem vállalták.

Playstation 3 Slim az Amazon kínálatában

A német Amazon kínálatában megjelent a Playstation 3 Slim, ám egyelőre sem árat sem megjelenést nem közölnek, csak azt, hogy közel a bejelentés ideje.

Playstation Networkre költözik a nagysikerű Braid

Eddig csak PC-re és Xbox 360-ra volt elérhető az időmanipulálós Braid, s a mai hírek szerint hamarosan a Sony konzoljára is elérhető lesz a remek játék.

Mozgásban az utolsó Fallout 3 letölthető tartalom

A Bethesda által fejlesztett Fallout harmadik része igazán remekül sikerült, s lassan de biztosan elérkeztünk az utolsó DLC-hez, amely a Mothership Zeta.