Hírarchívum - 2009. augusztus

Már a Legoból is film lesz

Kissé örült világunkban megszokhattuk, hogy amiből film készül, abból játék is, és fordítva. De most a Legoból akarnak filmet készíteni.

Pattanj lóra, a Nintendóba!

Megszokhattuk már, hogy a Nintendo mindenféle kontrollerekkel lep meg minket a WII-hez. Most egy komplett nyerget kaphatunk.

A holnapi PS Store kínálata

Holnap, augusztus 13.-án ismét frissül a Store. A heti update a zenerajongóknak is kedvez majd, néhány igazán jó számmal. Azért lesz más is.

Elindult a Smarter Hungary blogverseny

Gondolkodtál már azon, hogyan lehetne jobbá tenni a világot az informatikával? A Smarter Hungary blogversenyen értékes ajándékokat nyerhetsz, már csak egy jó ötlet kell!

Guitar Hero 5 - újabb információk és trailer

Arról már írtunk, hogy a Guitar Hero: World Tour és a Smash Hits nótái a Guitar Hero 5 és a Band Hero alatt is játszhatók lesznek, de csak most derült ki, hogy működik majd mindez.

Új szerepjátékon dolgozik a Sega

Bár a Sega szárnyai alatt készül a Valkyria Chronicles 2 és a Resonance of Fate, a kiadó egy harmadik szerepjátékon is szorgoskodik, melynek bemutatója 19 nap múlva várható.

Ütősebb online móddal érkezik az új Mortal Kombat

Ütősebb online móddal érkezik a következő Mortal Kombat, a Warner Bros. Games honlapján található álláshirdetés legalábbis erre enged következtetni.

November közepén érkezik a Tony Hawk: Ride

Hamarosan újabb őrület veheti kezdetét, amennyiben bejönnek az Activision számításai, ha a Tony Hawk: Ride gördeszka kontrollere olyan népszerű lesz, mint mondják.

Bajban a Bionic Commando készítői

A svéd GRIN ugyan több, mint egy évtized múltra tekint vissza, egészen a Ghost Recon: Advanced Warfighter megjelenéséig nem nagyon ismertük a nevét.

Company of Heroes: Online - bétát mindenkinek!

Hamarosan megjelenik a Company of Heroes multiplayer módra kihegyezett változata, melynek bétája nem csak Kínában, de bárhol a világon kipróbálható lesz.