Hírarchívum - 2009. augusztus

20-án folytatódik a Tales of Monkey Island

A Telltale által fejlesztett első fejezet igen sikeres lett a rajongók körében, s már nem is kell sokat várni a második rész megjelenéséig, ugyanis e hónap 20-án érkezik.

Videón a Guitar Hero: Van Halen

Végre megtört a jég és Van Halen-ék megmutatták, hogyan is fog kinézni saját zenés játékuk, vagyis a Guitar Hero új kiegészítése, amelyben a nagysikerű banda zenél.

Spielberg ismét régi mozit vesz elő

Mint ahogy nagyszerűen újragondolta a Világok harcát, most a rendező megint egy feldolgozáson töri a fejét. A Harvey-t forgatja újra.

Kína: Nagyfal, rizs, és cenzúra

Mióta Kínát megcsapta a szabadság szele, egyre engedékenyebb népével szemben. Ám ez csupán csak a látszat, még a World Of Warcraft is szépítve van.

Európai Playstation Store frissítés

2009 augusztus hatodik napján újra szélesre tárta kapuit előttünk a Playstation Store. Most inkább a kiegészítőkre helyezték a hangsúlyt, de zenéből sem lesz hiány.

Idén már nem játszhatunk a Starcraft 2-vel

Most már hivatalos, hogy a Blizzard által fejlesztett stratégiai játék nem jelenik meg az idei év folyamán, csak valamikor a következő esztendőben kerül a boltokba.

GamesCom 09: Sony, EA és Activision lista

Hamarosan megrendezésre kerül a GamesCom 2009, ennek örömére három nagy kiadó, a Sony, az EA és az Activision felfedte, hogy mivel is várják az érdeklődőket.

GamesCom 09: The Lost and Damned PC premier?

Az ESRB német partnere, a szintén játékok besorolását végző Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle szerint PC-re is lesz GTA IV: The Lost And Damned.

Előzmény, előzmény hátán

Hollywood valahogy rákapott az előzményfilmekre, és egyre-másra ontja magából a nagy kasszasikerek előzményeit. Most éppen a King Kongot szemelték ki.

Lara Croft mint utcanév?

Az angoloktól már sok mindent megszoktunk, így talán nem is annyira meglepő, hogy utcát szeretnének elnevezni Lara Croft kisasszonyról.