Hírarchívum - 2009. augusztus

Befutottak az első képek a Prison Break játékból

A Brash bezárása után a Ghostbusters játékot is kitaláló szlovén Zootfly vette át a Prison Break fejlesztését. Az anyag még idén megjelenik PC-re, PS3-ra és X360-ra.

Tölthető a Call of Juarez: Bound in Blood demója

Tegnap felkerült a Call of Juarez: Bound in Blood demója a Live-ra és a PSN-re. Habár nem tartozik a hosszú bemutatók közé, mindenképp érdemes kipróbálnia játékot!

Újabb Assassins Creed 2 fejlesztői videó

A Ubisoft csapata újabb fejlesztői videót tett közzé, amelyben a készítők mesélnek a sikervárományos folytatás újdonságairól és apró részleteiről.

Vajon mi a Lionhead következő projektje?

Érdekes dologra bukkanhattak azok, akik ma a Lionhead honlapján böngészték, ugyanis a főoldalon az egykori kubai forradalmár, Che Guevara tekint vissza ránk.

Az Army of Two folytatása is jövőre érkezik

Az Army of Two is beállt a jövőre érkező játékok sorába, ugyanis a kiadó a következő esztendő január havának nyolcadik napjára halasztotta a boltokba kerülést.

Új móddal fog bővülni a Dawn of War II

A nemrég megjelent There Is Only War update után most egy új móddal fog bővülni a WarHammer 40,000:Dawn of War II véres és harcokkal teli világa!

The Lord of the Rings: Aragorns Quest elhalasztva

Az EA után a Warner vette kezelésbe a Gyűrűk Ura projektet és egyből egy csúsztatással kezdenek. Aragorn's Quest csak jövőre esedékes.

G.I. Joe: jön a folytatás

Kevés film éri meg, hogy közvetlenül a bemutatója után bejelentsék a második részét. Nos, a G. I. Joe-val ez most megtörtént.

Hamarosan csökkenhet az Xbox 360 Elite ára?

A Kotaku munkatársai egy érdekes dologra bukkantak, miszerint Amerikában hamarosan csökkenhet az Xbox 360 Elite ára, hogy felváltsa a népszerű Pro csomagokat.

Darkest of Days PC-s demó érkezett

Képes lennél megváltoztatni a történelmet a régi, nagy csaták újrajátszásával? A Phantom EFX fejlesztésében mindez az időutazás segítségével elérhető. Demo érkezett.