Hírarchívum - 2009. augusztus

Egyelőre nem lesz Elder Scrolls 5

Todd Howard, a Bethesda embere ma beszélt a QuakeCon-on, és elmondta, hogy a cég következő nagy dobása nem az Elder Scrolls ötödik része lesz.

Újabb Lionhead Studios reklámoldal

A tegnapi Che Guevara reklám után ma egy újabb forradalmár ékeskedik a Lionhead Studios honlapján, aki nem más, mint a jól ismert Maximilien Robespierre.

World of Warcraft - Onyxia visszatér

Hosszú idő eltelt azóta, mikor a játékosok még csak a 60-as szintig fejlődhettek, ám annak az időszaknak az egyik legkedveltebb helyszínét hamarosan újra bejárhatjuk!

Idén még hallgatnak a Doom 4-ről

Az idei esztendő maximálisan a Rage hájpolásáról fog szólni, ezért az id Software CEO-ja, Todd Hollenshead elmondta, hogy a Doom 4-ről csak jövőre hallhatunk ismét.

Lezárult a Zeno Clash nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a CD Projekt jóvoltából egy darab eredeti, magyar feliratos Zeno Clash PC-s játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Homokból várat, vagy PS hármat?

Korea napsütötte, homokos strandjait ellepték a homokszobrok. Van ott vár, emberalak, kocsik, no és persze egy gigantikus PS 3 is.

A GRiD fejlesztőinek véleménye az új NFS-ről

A Codemasters-es Ralph Fulton komoly elismerésnek veszi, hogy az EA érkező játéka, a Need for Speed: Shift ennyire hasonlít az általuk készített GRiD-re.

Már Európában is elérhető a Section 8 bétája

Bár a Timegate új sci-fi FPS-ének már hetek óta megnyílt a zárt, majd a nyílt bétája is, eddig ez csak az USA-ban volt elérhető. Most viszont mi is csatlakozhatunk!

QuakeCon 2009: Mozgásban a RAGE!

Egyenesen a dallasi QuakeCon 2009 rendezvényről érkezett egy vadi videó, melyben mozgásba lendült John Carmack legújabb üdvöskéje, a RAGE!

Nézd meg milyen Batman barlangja

A PlayStation Home meglátogatható helyszínei szinte napról napra bővülnek. Most a PS3 tulajok Batman barlangját barangolhatják be.